- Vi badet nakne i sjøen på «Farmen»

Nå kaster «Farmen»-Bente klærne i herreblad.

BADET NAKNE: - Vi såpet oss inn i ferksvann på land før vi hoppa ut i sjøen og skylte oss der. Det ble aldri filma, ettersom vi alltid badet nakne, sier Bente om «Farmen»-deltakelsen. Foto: Seher.no
BADET NAKNE: - Vi såpet oss inn i ferksvann på land før vi hoppa ut i sjøen og skylte oss der. Det ble aldri filma, ettersom vi alltid badet nakne, sier Bente om «Farmen»-deltakelsen. Foto: Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Bente Skancke fikk mye oppmerksomhet i årets utgave av TV 2-serien «Farmen», da hun kalte konkurrenten Karin Jonassen «hjerneskadet» og «tøs» foran kameraene.

Kort tid etter krangelen måtte 22-åringen forlate realityprogrammet.

I den nyeste utgaven av FHM vekker Skancke igjen oppsikt ved å posere lettkledd for herrebladet.

- Jeg gikk rundt i store gensere og viste lite. Sånn sett er det en liten kontrast, når jeg nå plutselig viser alt. Ta-ta, liksom, sier Bente til FHM om sine nye bilder.

Hun avslører imidlertid at det også var mange nakenscener på «Farmen», som ikke kom med på TV.

- Vi såpet oss inn i ferksvann på land før vi hoppa ut i sjøen og skylte oss der. Det ble aldri filma, ettersom vi alltid badet nakne.  Det blir jo til at man ikke bryr seg. Når man først skal hoppe ut i et vann på syv grader, så står man ikke og ser på hvordan puppen til personen ved siden av ser ut. Og det blir bare rart dersom man skal stå og vaske seg under trusa og BH-en, sier Bente Skancke til FHM.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltaker gikk opp og ned nesten 70 kg