Per Sandberg og Bahareh Letnes:

- Vi både gleder og gruer oss

Nå åpner endelig baren.

DRIVER BAR: Etter utallige utsettelser grunnet coronaviruset, skal Per Sandberg og Bahareh Letnes endelig åpne bar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DRIVER BAR: Etter utallige utsettelser grunnet coronaviruset, skal Per Sandberg og Bahareh Letnes endelig åpne bar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange som hevet øyenbrynene da eks-politiker Per Sandberg (60) og kjæresten Bahareh Letnes (30) tidligere år kunngjorde at de skulle åpne sin egen bar i Halden.

Den populære duoen har tatt over «Grand Bar» i sentrum av byen, og har de siste månedene pusset opp lokalene for å kunne åpne utestedet - men coronaviruset har satt en rekke kjepper i hjulene for Sandberg og Letnes sitt prosjekt.

Baråpningen har nemlig blitt utsatt hele tre ganger. Da Se og Hør snakket med samboerparet i starten av april, fortalte Sandberg at de ikke sutret over dette, og at de siktet på å åpne 18. april - men heller ikke dette gikk i boks. .

Nå er derimot åpningsdatoen satt, og fredag 15. mai åpner de endelig dørene til «Grand Bar» i Halden.

- Det blir stille og rolig. Vi åpner klokken 12, og det blir en lav profil på grunn av situasjonen vi står oppi, men vi gleder oss veldig. Nå har vi jo gått og trådt her lenge, forteller Sandberg.

- Vi har utsatt og utsatt, men det betyr jo også at vi har fått litt ekstra tid til å forberede oss, legger han til.

STEVNEMØTE: Vi fikk være flue på veggen da Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes hadde en innholdsrik date. Reporter: Miriam Bakkejord Video: Helén Skogstad Vis mer

Gleder og gruer seg

Selv om de har tapt litt økonomisk på utsettelsene, påpeker Sandberg at de står bedre i det enn andre som måtte stenge under denne perioden. Han beskriver det som hell i uhell, og forteller at de endelig er klare for å ta imot gjester og at de siste varene kom på plass i dag.

- Nå gleder vi oss bare. Eller, vi både gleder og gruer oss. Det blir nok mange feil for det er lenge siden jeg har tappet øl og lenge siden Bahareh har fikset drinker. Det blir en rolig startfase, fortsetter han.

Fredag formiddag åpner altså baren stille og rolig, og så håper paret at trykket øker utover dagen og helgen.

- Vi må bruke litt tid på å lære oss dette, hva folk vil ha. Men vi synes vi har fått til et bra konsept, og håper og tror at haldensere og resten av landet liker det.

SKAL VI DANSE: Per Sandberg mener kjæresten kommer bedre fra enn det ham i konkurransen. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

Ønsker seg barn

Det var i begynnelsen av november i fjor det ble kjent at Sandberg og Letnes hadde kjøpt seg hus i Halden. Dette er den første boligen de har kjøpt sammen, og nå er de altså også i full gang med bardrift i østfoldbyen.

Det er ingen tvil om at det har skjedd mye i livet til både Letnes og Sandberg de siste årene. De er et av landets kanskje mest omtalte par, og har vært å se i både «Charterfeber» og på «Skal vi danse»-parketten. Per Sandberg var også nylig aktuell i «Farmen kjendis» på TV 2.

Da Se og Hør møtte dem under finalen av «Skal vi danse» i fjor høst, kunne Bahareh avsløre at hun hadde nye drømmer hun ønsker å realisere, blant annet å stifte familie.

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, sa hun den gang.

30-åringen understreket at hun selv har erfart hvor viktig hennes fosterfamilie har vært. Da hun først kom til Norge, ble hun plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

- For meg er det en viktig jobb. Så det er min neste drøm, og jeg skal søke om å få bli fostermor neste år, sa hun videre.

ALKOKUTT: Per Sandberg fikk råd om å kutte alkoholen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Travel tid fremover

I utgangspunktet skulle Sandberg og Letnes ha åpnet baren allerede 6. mars.

Deretter utsatte de til 27. mars for så å sette seg et nytt mål - 11. april. Da hadde nemlig Letnes bursdag. Så var planen å avvente i hvert fall til 13. april, men til slutt endte åpningsdatoen altså opp med å bli fredag 15. mai.

- Av respekt for oss alle sammen, så er nok dette det beste nå. Vi pusser opp litt så lenge og dette gir oss litt mer tid. Litt mer gnikking, maling og pussing, sa Per Sandberg da til Se og Hør.

LES OGSÅ: Sofias søte gest til ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer