<strong>PROGRAMLEDER-DEBUT:</strong> Alexander Endsjø debuterer som programleder i TV3s nye realityserie «Fristet». Endsjø har tidligere jobbet som stunt-journalist i bladet FHM. Foto: TV3
PROGRAMLEDER-DEBUT: Alexander Endsjø debuterer som programleder i TV3s nye realityserie «Fristet». Endsjø har tidligere jobbet som stunt-journalist i bladet FHM. Foto: TV3 Vis mer

- Vi ba ham tatovere navnet til eks-kjæresten

TV3 testet hvilke moralske grenser folk vil bryte for penger. Nå er resultatet klart.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alexander Endsjø (35), som til daglig jobber som stunt-reporter i bladet FHM, debuterer i høst som programleder i TV3s nye realityserie «Fristet», hvor deltakerne får testet hvor langt de vil strekke sine moralske grenser for penger.

- Jeg er nok litt mer kritisk enn andre programledere i andre serier, og vi drar det jo ganske langt med utfordringene våre. Så jeg tror ikke det er så mange av deltakerne som vil be om å bli Facebook-venn med meg når innspilingen er over, sier Alexander Endsjø om sin nye rolle til Seher.no.

Endsjø avslører blant at flere av deltakerne fikk det tøft da de ble utfordret til å tatovere seg.

- En av personene fikk muligheten til å tatovere seg, men ikke velge tatoveringen selv. Mannen som er Arsenal-fan måtte tatovere logoen til deres erkerival Tottenham.

- En annen ble bedt om å tatovere navnet til eks-kjæresten. Det er kanskje ikke så rart at deltakerne har reagert med alt fra glede og engasjement til at de har blitt veldig lei seg, sier han til Seher.no.

Etter at deltakerene over flere programmer har blitt testet om de vil velge utfordringer som gagner laget eller dem selv, vil en person til slutt stå igjen alene med premiepotten. Summen blir bestemt ut fra hvilke valg deltakerne har gjort tidligere.

Endsjø gleder seg til premieren og publikums reaksjoner.

- Dette er jo noe som ikke er gjort på TV før, så det blir spenende å se hva folk synes, sier han til Seher.no.

«Fristet» har premiere 5. september på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255[email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer