GJENOPPTAR INNSPILLINGEN: Jubelen skal ha stått i taket blant produksjonsteamet bak årets «Robinsonekspedisjonen» etter at TV3 bestemte seg for å gjenoppta innspillingen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GJENOPPTAR INNSPILLINGEN: Jubelen skal ha stått i taket blant produksjonsteamet bak årets «Robinsonekspedisjonen» etter at TV3 bestemte seg for å gjenoppta innspillingen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Vi advares mot krokodiller og aper med rabies

Nye farer truer «Robinson»-innspillingen.

SEHER.NO:  Både deltakere og de produksjonsstaben i «Robinson-ekspedisjonen» kunne tidligere denne uken juble over at TV3 bestemte seg for å fortsette innspillingen etter denguefeber-utbruddet som rammet 20 personer i mai.

Alle ansatte og deltakere ble satt i karantene etter at flere ansatte i produksjonen ble alvorlig syke av den  sykdommen, som i ved gjentatte angrep kan ende med dødsfall.

På grunn av at produksjonsøya Besar - hvor de fleste konkurransene foregår - fortsatt er smittefarlig, har kanalen bestemt seg for å flytte hele produksjonen til området rundt øya Lankali, på vest-siden av Malaysia.

Snekkere jobber nå på spreng for å få opp nye konkurranse-apparater, mens deltakere og ansatte vil bli fraktet med buss i flere dager for å komme fram til det nye innspillingsområdet.

- Hva slags vri vi kommer til å bruke for å få overgang fra det vi allerede har spilt inn er ikke helt klart ennå, men akkurat nå er alle bare lettet for at det blir mer «Robinson». Alle er veldig glade over å være i gang igjen, sier programleder Christer Falck (40) til Seher.no.


TV3 jobber samtidig for å erstatte de ansatte som har bestemt seg for å reise hjem etter å ha blitt syke. To stykker ansatte er fortsatt så syke at de ligger til behandling på sykehus i Malaysia.

Christer Falck - som har unngått denguefeberen men måtte bli operert etter at han ble bitt av et tusenbein - hevder de aller fleste er innstilt på å være med på resten av innspillingen.

Selv om det nye området skal være fritt for denugesmitte, avslører han imidlertid at nye farer kan true reality-serien.

- Vi har advart mot krokodiller og aper mot rabies. Dit vi skal nå er det et mye villere og frodigere dyreliv. Jeg har selv sett flere krokodiller allerede, og aper som vil stjele mat. Men jeg regner med at sikkerhetsteamet vårt har full kontroll. Dessuten kan vi vel ikke ha mer uflaks nå, sier han til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nytt dengueoffer i Robinson