Triana Iglesias:

VG: Ferdig i «Paradise Hotel»

«Paradise Hotel» skal ifølge VG få ny programleder.

SKAL VÆRE FERDIG: Triana Iglesias skal ikke lenger lede «Paradise Hotel», ifølge VGs kilder. Foto: Berit Roald / NTB
SKAL VÆRE FERDIG: Triana Iglesias skal ikke lenger lede «Paradise Hotel», ifølge VGs kilder. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel» gjennomgår en rekke endringer til neste sesong, blant annet skal de endre navn.

Se og Hør har denne høsten sittet på flere opplysninger om at Iglesias tid i «Paradise Hotel» kunne gå mot slutten. Det har ikke vært mulig å få noen til å bekrefte spekulasjonene som nå VG melder uten noen navngitt kilde.

Se og Hør har vært i kontakt med presseavdelingen i Nent, som ikke kan bekrefte eller avkrefte saken.

SATT UT: Thea og Jonas blir spådd av «Paradise Hotel»-deltaker Sandra Bury, men underveis begynner Sandra selv å gråte. Video: Celina Morken Vis mer

Det har nå vært 15 sesonger av serien, alle ledet av Iglesias. Det har ikke lyktes Se og Hør å få en kommentar fra henne.

Det har det siste året vært mye blest rundt «Paradise», særlig etter den angivelige overgrepsskandalen i den svenske versjonen. I Norge har man allerede gjort flere grep, blant annet at deltakerne må vise tydelig samtykke til kameraene før de hopper til køys.

LES OGSÅ: - Dere må ta tommel opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer