SLUTT: Vetle Lid Larssen og Tonje Steinsland har gått hver til sitt. Her er de avbildet i forbindelse med kinopremieren på Margreth Olins «De Andre» i 2012. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SLUTT: Vetle Lid Larssen og Tonje Steinsland har gått hver til sitt. Her er de avbildet i forbindelse med kinopremieren på Margreth Olins «De Andre» i 2012. Foto: Tore Skaar / Se og HørVis mer

Vetle Lid Larssen og Tonje Steinsland er ikke lenger et par

Medieprofilene har gått hver til sitt. 

(Seoghør.no): Programleder Tonje Steinsland (48) avslører i et større intervju med Dagbladet Magasinet at det er slutt mellom henne og forfatter og journalist Vetle Lid Larssen (56).

Duoen, som har ett barn sammen, var kjærester og samboere i en årrekke, før de gikk hver til sitt for to år siden. Bruddet har imidlertid ikke blitt kjent før nå.

- Jeg har opplevd brudd to ganger. Det har vært veldig vanskelige perioder, som har blitt til store vendepunkter i livet. Nå er jeg alenemor. Det er en rolle som gjør at jeg må gjennom-organisere livet på en annen måte, sier Steinsland til Magasinet.

Kjente programmer

Seoghør.no har vært i kontakt med Tonje Steinsland, som ikke ønsker å kommentere saken utover det som kommer frem i Dagbladets artikkel.

Programlederen, som også har et barn fra tidligere ekteskap, har gjort seg bemerket som journalist i en årrekke. Hun har blant annet jobbet som dokumentarist og gravende reporter i «Brennpunkt», i tillegg til å ha laget sin egen samtaleserie, «Tonje Steinsland møter...».

48-åringen, som er belønnet med flere Skupdiplomer i løpet av karrieren, har også tidligere vært programleder i «Dokument 2». De siste åra har hun jobbet med «Vårt lille land» på TV 2, som får en ny sesong til høsten.

Mistet faren

Vetle Lid Larssen har på sin side vært journalist i Morgenbladet og Aftenposten. I likhet med Steinsland har 56-åringen fått flere priser for sitt arbeid, deriblant Gullpennen.

Larssen har skrevet flere bøker i løpet av karrieren, og i 2015 fikk han blant annet mye oppmerksomhet for boka «Hvordan elske en far - og overleve».

Den tar for seg Larsens forhold til faren, den avdøde skuespilleren Lars Andreas Larssen, og hvordan han sakte, men sikkert ble borte som følge av Alzheimers sykdom.

Vetle Lid Larssen har ikke svart på Seoghør.nos henvendelser.

LES OGSÅ: Brudd for vær-Elin