Veterinær-Trude rett hjem

Send inn din beste kjæledyrhistorie og få Trude Mostue på besøk!

MOSTUE I STUA: Trude Mostue kan komme på besøk til deg dersom du sender bilde av, og en god historie om, ditt kjæledyr. Foto: All Over Press
MOSTUE I STUA: Trude Mostue kan komme på besøk til deg dersom du sender bilde av, og en god historie om, ditt kjæledyr. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Den populære kjendisveterinæren har gjennom en rekke TV-opptredener vist oss at hun har et godt håndlag med dyr.


- De får frem det best i folk og fordømmer ingen. Det er avslappende og kontaktskapende å ha dyr rundt seg. De er ikke så kompliserte, sier Trude smilende.


Også klinikken A1 Dyrlegene på Høvik utenfor Oslo, der Trude (39) er medeier og jobber som veterinær, er godt besøkt av både pels- og fjærkledde kjæledegger og deres eiere.


I forbindelse med Trudes nye spalte i Se og Hør, kan du nå få Trude rett hjem i din egen stue, der hun vil gi deg råd om stell, fôring og svare på andre spørsmål du måtte ha.


Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet under og legge ved et bilde av ditt eller dine kjæledyr, og noen ord om hvorfor nettopp du skal få Trude på besøk hjem til deg.

Alle feltene i skjemaet over må være fylt ut, inkludert opplastet bilde, for at din søknad skal være gyldig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer