Kris Jenner:

- Vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss

«Momager» Kris Jenner legger ikke skjul på hva hun synes om forholdet til datteren Kourtney Kardashian og Travis Barker.

AVSLØRER: Kris Jenner avslørte nylig hva hun tenker om datterens forhold. Foto: Splash News / NTB
AVSLØRER: Kris Jenner avslørte nylig hva hun tenker om datterens forhold. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at det i flere måneder hadde florert romanserykter rundt realitystjernen Kourtney Kardashian (42), og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45), kunne de endelig bekrefte nyheten om at de hadde blitt et par i januar i år.

Siden den gang har paret også tatt forholdet ett steg videre og gått fra å være kjærester til å bli forlovede.

Duoen er ikke fremmed for å dele dristige bilder av hverandre i sosiale medier, og har flere ganger skapt overskrifter knyttet til bildene.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Ukomfortabel

Nå er det imidlertid «momager» Kris Jenner (65), som letter på sløret om datterens forhold. Det gjør hun på besøk hos «The Ellen DeGeneres Show».

Der avslører Jenner hva hun egentlig tenker om det nyforlovede parets svært hete følelser for hverandre - som de tilsynelatende verken skjuler på Instagram eller for familien som omgås dem. Det skriver Cosmopolitan.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen legger ikke skjul på at all kyssingen og kosingen har gjort henne ukomfortabel.

- Vel, du føler at du er, du vet. De er de eneste to personene i rommet, og vi vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss selv. Det er som om jeg leter etter et skap å gjemme meg i, forteller Jenner.

65-åringen påpeker likevel at hun har full forståelse for parets varme følelser og hyppige bildedeling, spesielt ettersom turtelduene fortsatt befinner seg i en nyforelsket boble.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Ment for hverandre

Under intervjuet kommer de også inn på datterens storslåtte forlovelse. Da forteller Jenner at hun mener datteren og Travis virkelig er ment for hverandre.

- De er det søteste paret, sier hun.

Det er tydelig at hun hadde mye på hjertet under intervjuet. Jenner kunne nemlig også avsløre at Barker planla frieriet helt alene, og at han hadde bedt henne om tillatelse før han fridde.

Hun legger heller ikke skjul på at svigersønnen er en av de snilleste hun kjenner, og gleder seg stort over at paret er så lykkelige sammen.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Første gang

Det ble riktignok en stor dag for dem begge da Barker fridde, men spesielt for Kardashian som ble forlovet for aller første gang.

Kardashian har tidligere vært i et ti år langt forhold med realitystjernen Scott Disick (38). Sammen har de barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6).

Barker har på sin side vært gift to ganger tidligere, og har barna Alabama Luella (15) og Landon Asher (18) med ekskona Shoanna Moakler (46).

Både Alabama og Landon delte sine gratulasjoner til faren og hans nye forlovede på Instagram.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Hun trodde aldri det kom til å vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer