- Vet ingenting om pappa

Men en dag skal Vendela Kirsebom finne ham...

Foto: Morten Eik, Se og Hør
Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

SEHER.NO: Vakre Vendela Kirsebom (39) er en av verdens fremste fotomodeller, og selv om hun nærmer seg 40, har hun ikke lagt karrieren på hylla.

Med sitt blendende smil og flott figur, pryder Unicef-ambassadøren Lindex' siste reklamekampanje. Og at den blonde skjønnhetens pappa er tyrkisk, er ikke lett å se!

- Jeg har ikke engang vært i Tyrkia og ikke snakket så mye om dette, for jeg vet ingenting om ham, forteller Olaf Thommessens flotte kone i et intervju med Aftonbladet.

- Mamma sier at jeg ligner på ham. Jeg har bare ett bilde, men en dag skal jeg finne ut mer om ham. Dessverre har han et ganske vanlig tyrkisk etternavn.

LES MER: Vendela angrer på at hun flyttet til Norge

Selv om Vendela betrakter sin stefar Lennart som pappa, innrømmer hun at hun savnet sin biologiske far da hun vokste opp.

- Da jeg var liten fantes det selvfølgelig stunder hvor jeg følte at alle andre hadde en pappa - hvorfor ikke jeg? Men jeg hadde jo mamma og mormor, forteller den flotte 39-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer