- Vet ikke om vi kommer til å ha kontakt

Didrik Solli-Tangen om utstemte Anna Bergendahl.

PRESSEKONFERANSE: Fredag holdt Didrik Solli-Tangen og den norske delegasjonen deres siste pressekonferanse før finalen.  Foto: Scanpix
PRESSEKONFERANSE: Fredag holdt Didrik Solli-Tangen og den norske delegasjonen deres siste pressekonferanse før finalen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Fredag holdt Didrik Solli-Tangen (22) og den norske delegasjonen deres siste pressekonferanse på Telenor arena før den store finalen går av stabelen lørdag kveld.

Og det var en tydelig spent Didrik som møtte norsk og internasjonal presse i forkant av konkurransen.

For etter at de to semifinalene ble avholdt tirsdag og torsdag denne uken, er det klart at den norske 22-åringen møter flere sterke konkurrenter - deriblant Aserbajdsjan
, Israel og Romania, som alle er regnet som favoritter.

Og på spørsmål om han fryktet konkurrentene, innrømmet Didrik at det er store utfordrere blant de andre delegasjonene.

- Det er en utrolig sterk konkurranse i år, så det kommer til å bli en finale man vil huske, sa han til pressen.

22-åringen slapp heller ikke unna spørsmål om svenskene sjokk-exit fra MGP torsdag kveld. 

Storfavoritt Anna Bergendahl (18) klarte nemlig ikke kvalifisere seg videre fra semifinalen, noe som betyr at Sverige, for første gang siden 1958, ikke er i den internasjonale finalen i Eurovision.

Saken har fått enormt med omtale både i svensk og internasjonal presse de siste 24 timene, og Didrik selv sendte ut en pressemelding torsdag kveld, hvor han sa at han var svært sjokkert over resultatet.

Fredag fortalte 22-åringen at han ikke har snakket med Anna etter at hun røk ut, men at han synes det er svært trist at venninnen ikke lenger får være med på MGP-sirkuset.

- Jeg ble kjempesjokkert over at hun ikke klarte det. Hun gjorde en fantastisk opptreden og jeg hadde virkelig håpet at hun ville komme til finalen. Jeg har ikke snakket med henne, men jeg tror nok hun er skuffet. Samtidig tror jeg hun er glad for at hun har fått opptre her, sa Didrik under konferansen.

Allerede før Eurovision var ordentlig begynt, ble nordmannen koblet opp mot den svenske blondinen, etter at de ble avbildet sammen på båttur på 17. mai. I ettertid har de imidlertid avkreftet romanseryktene, og konstantert at de kun er gode venner.

Men selv om Didrik og Anna har deltatt på en rekke arrangementer sammen den siste uken, og har blitt venner, er nordmannen usikker på om han kommer til å ha kontakt med Anna etter Eurovision.

- Jeg vet ikke. Vi får se, kanskje, kanskje ikke, sa han litt diffust.


Det er imidlertid ikke bare nordmannens gode kjemi med svenske Anna som har skapt medieoppslag den siste tiden. 22-åringen har også blitt koblet opp mot tyske Lena Meyer-Landrut (19).

Men da Didrik ble spurt om han synes det går mye ville rykter om han, og hva det villeste ryktet han har hørt var, visste han ikke helt hva han skulle si.

- Jeg har ikke hørt så mange rykter om meg selv egentlig. Det er jo mye kjæresterykter, med alle disse vakre Eurovision-damene, men det er vel det, svarte han.

Forberedelsene til finalen ville han imidlertid mer enn gjerne prate om, og 22-åringen kunne avsløre at han føler seg veldig klar, selv om han tror det vil komme litt nerver mer nerver utover lørdagen.

- Jeg er jo nervøs. Under generalprøven innstilte jeg meg på at nå er det alvor, og da kjente jeg på det veldig. Men jeg tenker at det ikke er noe vits i å være nervøs når jeg sitter her nå, da får jeg heller være nervøs når det gjelder. Det sliter på meg å være nervøs, går man rundt og er det får man bare vondt i hodet, sa han.

Nå som både Sverige og Finland er ute av finalen, kan det tenkes at Didrik får flere stemmer fra våre nordiske naboer, noe som kan øke hans sjanser i konkurransen.

Og 22-åringen innrømmer at han håper de svenske og finske tv-seerne vil stemme på ham.

- Jeg tror Finland og Sverige vil stemme på den beste låten. Men selvsagt håper jeg at de stemmer på meg. Alle må stemme på meg! humret han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ble offer for et stort system


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer