TILBAKE I KAMP: - Jeg vet ikke om vi kan kalle oss venner, men vi fikk snakket mye, sier Ole Gunnar Solskjær, etter søndagens kamp mot Sandnes Ulf. Foto: NTB scanpix
TILBAKE I KAMP: - Jeg vet ikke om vi kan kalle oss venner, men vi fikk snakket mye, sier Ole Gunnar Solskjær, etter søndagens kamp mot Sandnes Ulf. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vet ikke om vi kan kalle oss venner

Men Ole Gunnar Solskjær bekrefter at han har hatt en lang prat med Kjell Inge Røkke

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter de siste dagers storm rundt Ole Gunnar Solskjær, bekrefter Molde-treneren at han har hatt en lang prat med Kjell Inge Røkke på bilturen fra Molde til Kristiansund.

- Jeg snakket lenge med Kjell Inge, det er en lang kjøretur fra Molde til Kristiansund, og jeg snakket med ham hele turen. Vi har hatt en fin prat. God og oppklarende, sier Solskjær til Dagbladet.

Men Solskjær vil ikke kalle ham og Røkke venner, etter alt oppstyret etter at Solskjær 17. mai reiste til Birmingham for å snakke med ledelsen i Aston Villa om en mulig ny manager-jobb.

- Vi har hatt en veldig fin prat, og kommer til å treffes med det første, sier Solskjær til VG.

- Jeg vet ikke om vi kan kalle oss venner, men vi fikk snakket mye.

- Det som er viktig er at kommunikasjonen fremover går mellom oss direkte når avgjørelser skal tas. Ikke gjennom mediene, eller andre i klubben. Vi har opplevd de siste dagene at det har vært litt krøll på telefonlinjene, sier Solskjær til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer