PÅ JAKT: Aina Korsvoll (nederst til høyre) kjemper med tre andre kvinner om hjertet til TV-bonden Clas Kvisler. På bildet, fra venstre: Lisa Omtvedt, Clas Kvisler, Ellisif Muller, Ann-Marie Berg og Aina Korsvold.  Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
PÅ JAKT: Aina Korsvoll (nederst til høyre) kjemper med tre andre kvinner om hjertet til TV-bonden Clas Kvisler. På bildet, fra venstre: Lisa Omtvedt, Clas Kvisler, Ellisif Muller, Ann-Marie Berg og Aina Korsvold. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Vet ikke om vi hadde taklet det

"Jakten"-frieren er imponert over hva TV-bonden får til.

SEHER.NO: Høstens fire TV-bønder, Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær, er i full gang med å lete etter sitt livs store kjærlighet. Akkurat nå har hver av de dem fire friere igjen å velge mellom, og spenningen er med det stor rundt hvem de faktisk velger - og om det i så fall oppstår hete følelser mellom dem.

Mandag flyttet de gjenstående 16 frierne inn på gården til sine bønder, noe som vekket blandede følelser i friergjengen.

- Det var spennende å se hvordan han bodde, og hvordan han fungerer på hjemmebane.  Jeg vet ikke om noen av oss hadde taklet å ha fire menn i hjemmet samtidig. Men han prøvde - og fikk det vel også til - å gi like mye oppmerksomhet til alle. Han var seg selv, forteller én av Clas' friere, Aina Korsvoll, til Seher.no.

Korsvoll - som i likhet med Kvisler - er fra Skiptvet, gikk i parallell-klassen hans så langt tilbake som i 1980 og 1981 - under tiden i 1. og 2. klasse på barneskolen. Selv om de to bare bor seks kilometer unna hverandre, kjenner de hverandre ikke fra før.

- Det er litt rart det der, jeg har ikke sett ham før nå. Så nei, jeg har ikke vært avstandsforelsket i ham i så mange år. Men da jeg så ham på TV, så jeg jo fordelen. Jeg har to barn, er ikke flyttbar - og så dette som et godt utgangspunkt, smiler Korsvoll.

- Hvordan er egentlig Clas for dere som nå har begynt å kjenne ham litt, Aina?

- Jeg har ikke noe negativt å si om ham, han er en skikkelig skøyergutt. Han skulle nok kanskje ønske seg en dame som duller litt i hjemmet. Sånn sett er han nok litt gammeldags, forteller Aina, som trivdes godt i selskap med de andre jentene på Kvislers gård.

- Vi hadde en kjempefin tone mellom oss alle sammen. Det var alltid godt humør, og det var ingen sjalusi mellom oss - absolutt ingenting, sier Aina Korsvoll til seher.no.

Tidligere har Clas Kvisler uttalt til Seher.no at han synes det er tøft gjort av Aina å sende brev til ham.

- Jeg følte egentlig ikke noe spesielt da jeg åpnet det brevet, selv om det selvfølgelig er spennende at én i den samme kommunen skriver til meg. Men det er klart, det er tøft gjort å skrive til naboen! sa han i september.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

Stem Sølvi inn på Kremtoppen hos SOL.no

LES OGSÅ: - Tøffere psykisk enn jeg trodde