- Vet ikke om jeg orker å se meg selv

Pernille Sørensen er redd hun ikke er i godt nok humør til å se debuten sin i «Nytt på nytt».

BLANDEDE FØLELSER: Komiker Pernille Sørensen omtaler den nye jobben sin i «Nytt på nytt» som «drømmejobben», men innrømmer på P4s Radiofrokost at hun kanskje ikke orker å se debuten på TV fredag kveld. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
BLANDEDE FØLELSER: Komiker Pernille Sørensen omtaler den nye jobben sin i «Nytt på nytt» som «drømmejobben», men innrømmer på P4s Radiofrokost at hun kanskje ikke orker å se debuten på TV fredag kveld. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent at det er komiker Pernille Sørensen (37) som erstatter Ingrid Gjessing Linhave (37) som panelleder i «Nytt på nytt» på NRK.

Nyheten ble annonsert få dager etter at Gjessing Linhave fortalte at hun slutter i programmet etter halvannet år.

Hennes første program - som er spilt inn på forhånd i likhet med de andre utgavene av «Nytt på nytt» - sendes fredag kveld.

Men selv er hun usikker på om hun orker å sitte benket foran TV-skjermen for å se sin egen debut. Det sier hun til P4s Radiofrokost.

- Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil gjøre det. Det er ikke alltid jeg har lyst til å se på meg selv. Man må være i litt ekstra godt humør for å orke, forteller Sørensen til P4.

Saken fortsetter under bildet.

HAR SLUTTET: Forrige uke ble det kjent at Ingvild Gjessing Linhave forlater «Nytt på nytt» for å forfølge andre prosjekter. Jon Almaas og Knut Nærum er fornøyde med å få Pernille Sørensen som hennes erstatter fra og med denne uken. Foto: FameFlynet Norway
HAR SLUTTET: Forrige uke ble det kjent at Ingvild Gjessing Linhave forlater «Nytt på nytt» for å forfølge andre prosjekter. Jon Almaas og Knut Nærum er fornøyde med å få Pernille Sørensen som hennes erstatter fra og med denne uken. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

«Årsrevyen med Harald Eia»-deltakeren påpeker i radiointervjuet at både sønnen og ektemannen, komiker Dagfinn Lyngbø (42), i hvert fall vil følge med.

- Jeg har lovet at sønnen min skal få se på, han pleier egentlig å legge seg litt før, sier Pernille Sørensen til P4-programmet «Radiofrokost».

GODT GIFT: Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø har ti års bryllupsdag neste år.
GODT GIFT: Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø har ti års bryllupsdag neste år. Vis mer

«Nytt på nytt» har gått sin seiersgang på NRK i drøye 15 år, siden 1999. Programleder Jon Almaas og panelleder Knut Nærum er de eneste som har vært med siden starten.

Almaas og Nærum sa til NRK at Sørensen, som tidligere har vært «Nytt på nytt»-vikar for Linn Skåber, var deres førstevalg som Gjessing Linhaves arvtager.

Jon Almaas om «Nytt på nytt»: - Det går alltid noe galt

– Dette er drømmejobben. Jeg får lov til å lage nye vitser til nye temaer hver uke, og finne ut hva folk ler mest av. Det ligger i stand-up sjangerens natur, og det er jo bakgrunnen min, sa Sørensen begeistret til NRK da nyheten ble kjent.

Du kan se «Nytt på nytt»-debuten til Pernille Sørensen på NRK1 fredag kveld klokken 20.55!

LES OGSÅ: - Var mer nervøs da jeg giftet meg