- Vet ikke om jeg orker å se det igjen

Linni Meisters krangel med ektemannen endte i tårer.

TÅREVÅTT: Linni Meister tar til tårene etter en krangel med ektemannen i Bernhard Berntzen søndagens utgave av «Linni» på TV 2 Bliss. Foto: TV 2  Bliss
TÅREVÅTT: Linni Meister tar til tårene etter en krangel med ektemannen i Bernhard Berntzen søndagens utgave av «Linni» på TV 2 Bliss. Foto: TV 2 Bliss Vis mer
SEHER.NO:  Modellen Linni Meister (24) er forberedt på mye følelser når den neste episoden av hennes egen realityserie «Linni» går på TV søndag kveld.

I episoden tar Linni til tårene når ektemannen Bernhard Berntzen ikke vil følge hennes ønske om å gå opp av sengen for å leke med sønnen Dennis (13 mnd.).

- Nå forlater jeg leiligheten min kjempesåra og lei meg, og så er det rett på jobb, sier en gråtende Linni til kameraene.

Gruer seg
Til Seher.no hevder Linni at hun gruer seg til gjensynet.

- Jeg vet ikke om jeg orker å se det igjen, i hvert fall kommer jeg til å sitte med puta foran ansiktet. Jeg synes fortsatt det er rart å se meg selv på TV på denne måten.

Linni hevder hun husker krangelen godt.

- Dette var første dagen jeg jobbet igjen etter fødselen, og jeg var nok fortsatt preget av alle hormonene som svevde rundt i kroppen min. Egentlig gråter jeg ikke så ofte, men jeg følte at jeg ofret alt for å passe Dennis, og at Bernhard ikke ville gjøre like mye.

- Nå hører det med til historien at han vartet opp med en god middag da jeg kom hjem fra jobben, sier hun.

Krangler fortsatt

Linni - som også hadde TV-kameraene på slep da hun giftet seg med sin Bernhard i Las Vegas - legger ikke skjul på at ekteparet fortsatt krangler i blant.

- Vi har vel gode og dårlige dager akkurat som alle andre par. Fordelen med meg er at jeg aldri er langsint, sier hun til Seher.no.

TV-serien «Linni» ble på det meste sett av 38 000 personer forrige søndag. Det er imidlertid kommunikasjonssjef Aleksander Valestrand i TV 2 godt fornøyd med.

- Vi er fornøyde, og tror det kan styrke seg ytterligere. TV 2 Bliss er jo en nisjekanal, og så fort den får satt seg hos folk, tror vi den vil bli enda mer populær, sier han til Seher.no.

«Linni» ser du på TV 2 Bliss søndager kl. 20.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Gruer seg til sønnen får vite om sexvideoen