Vet ikke om hun vil ha barn

Jennifer Aniston har funnet drømmemannen, men er ikke klar for å starte familie.

ENDELIG LYKKELIG: Jennifer Aniston har funnet lykken med Justin Theroux, men vet ikke om hun er klar for å starte en familie.  Foto: All Over Press
ENDELIG LYKKELIG: Jennifer Aniston har funnet lykken med Justin Theroux, men vet ikke om hun er klar for å starte en familie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (43) har ikke vært heldig med kjærlighetslivet etter at Brad Pitt forlot henne for Angelina Jolie.

Men etter at hun møtte Justin Theroux i fjor har den flotte skuespilleren sett svært forelsket ut, og bryllupsryktene har lenge svirret rundt paret. Likevel er ikke Jennifer sikker på at hun er klar for et tradisjonelt familieliv.

- Et perfekt liv? Jeg tror det er en klisjé, er det ikke? Hvis du vil bli lykkelig må du ha et hus, en ektemann og barn…Barn er rotete! Sier hun i et nytt intervju med GQ.

Men dersom hun bestemmer seg for å bli mor har hun nok av plass.

Nylig kjøpte Aniston et nytt hus til hele 126 millioner kroner. Eiendommen har egen vingård og skal ha en fantastisk utsikt over stillehavet. Mens huset ble gjort i stand, dro Justin og Jennifer på romantisk kjærlighetsferie til Paris, Roma og Capri.

Skuespilleren dukket opp med en ny diamantring etter ferien med Justin, noe som igjen har fått fart på bryllupsryktene.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil bli eksens nye nabo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer