Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

- Vet ikke om det er flaut eller trist

Stjernen tok et utradisjonelt valg under en konsert.

RØLPENS FAR: Stian Thorbjørnsen er kjent for god stemning, party og sin store kjærlighet for øl. Foto: Espen Solli / TV 2
RØLPENS FAR: Stian Thorbjørnsen er kjent for god stemning, party og sin store kjærlighet for øl. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

For mange er Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40) rølpens konge, og konsertene hans oser av partystemning og øl.

Derfor overrasket stjernen trolig mange da han valgte å opptre fullstendig edru på Spydeberg Rockfestival i mai, som ble hans aller første konsert uten en dråpe alkohol i blodet.

Vann i ølboksen

Under et intervju med «P3-Morgen» tidligere denne måneden, forklarte «En godt stekt pizza»-sangeren hvorfor han valgte å ta det utradisjonelle valget.

- Jeg måtte få svar på, for meg meg selv, om jeg kunne spille en konsert uten å røre noen ting (alkohol. journ, anm.), forklarte han den gang til programleder Adelina Ibishi (30).

- Det skal sies, vet ikke om det er flaut eller trist: Jeg hadde en øl på scenen, men i ølboksen var det vann.

Når Se og Hør møter artisten på NRKs høstlansering denne uken, der han er aktuell med den nye TV-serien «Forbannelsen», innrømmer artisten at han ikke merket savnet etter alkohol under «edrukonserten».

- Jeg savna det ikke i det hele tatt! Det var rus nok å stå på scenen. Det er det som er deilig, du får det kicket likevel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.