Durek Verrett:

- Vet ikke hvorfor folk sier det

Sjaman Durek Verrett åpner seg om bryllupsryktene.

GIFTEMÅL: Prinsesse Märtha og Durek Verrett har angivelig ingen planer om å gifte seg i nær fremtid. Foto: Lise Åserud / NTB
GIFTEMÅL: Prinsesse Märtha og Durek Verrett har angivelig ingen planer om å gifte seg i nær fremtid. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (47) fant kjærligheten med vår egen prinsesse Märtha Louise (50) for tre og et halvt år siden. Duoen delte gladnyheten på hver sin Instagram-profil, og det tok ikke lang tid før de første forlovelsesryktene begynte å svirre.

Se og Hør har tidligere omtalt at det var klart for sjokkbryllup for paret etter en kommentar fra Verrett på det sosiale mediet TikTok. Les hele saken her.

På TikTok fikk Verrett spørsmål fra en TikTok-bruker som lurte på når kong Harald (85) kommer til å sende ut pressemelding om at det blir bryllup. På dette svarte Verrett: «Soon this year, brother», som på norsk betyr «Snart, i løpet av dette året, bror».

- Har ikke engang fridd

Nå sier han imidlertid til danske Billed Bladet at han ikke forstår hvorfor folk tror paret skal gi hverandre sitt «ja» i år.

- Jeg har ikke engang fridd til henne ennå. Så jeg vet ikke hvorfor folk sier det. Det er merkelig, forteller Verrett til Biledbladet .

Verrett stiller seg helt uforstående til hvorfor folk tror paret er klare for et bryllup nå, ifølge den danske avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer