Carmen Electra:

- Vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom det

«Baywatch»-stjernen Carmen Electra har posert lettkledd på en rekke magasiner.

SEXSYMBOL: Carmen Electra blir stadig omtalt som et sexsymbol. Nå avslører hun hva hun tenker om beskrivelsen. Her er hun på MTV Movie Awards i 1998. Foto: NTB Scanpix
SEXSYMBOL: Carmen Electra blir stadig omtalt som et sexsymbol. Nå avslører hun hva hun tenker om beskrivelsen. Her er hun på MTV Movie Awards i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med navn som Pamela Anderson (52) og David Hasselhoff (67), fikk Carmen Electra (47) sitt store gjennombrudd i livredderserien «Baywatch». Serien gikk på tv fra 1989 til 2001 og bidro til at flere av skuespillerne ble stjerner over natta.

Carmen hadde på sin side lenge satset på en karriere som artist og modell og det var etter at hun poserte for Playboy i 1995, at hun kapret rollen som Lani McKenzie i «Baywatch».

På mange måter kan man si at 47-åringen aldri har sett seg tilbake siden. Oppdragene har kommet på løpende bånd og hun blir stadig omtalt som et sexsymbol.

I et nylig intervju med Fox News forteller Electra at hun alltid har ønsket å være et sexsymbol, og at hun føler seg beæret og elsker denne omtalen.

SUKSESS: Carmen Electra fikk sitt store gjennombrudd i «Baywatch». Her i 2013 da hun gjenskapte en scene fra serien. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Carmen Electra fikk sitt store gjennombrudd i «Baywatch». Her i 2013 da hun gjenskapte en scene fra serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernen har posert fem ganger for Playboy i USA, men har gjort mer enn 50 forsider for magasinet rundt om i verden. På spørsmål om hvor hun henter selvtilliten sin fra når hun poserer lettkledd, svarer hun:

- For å være ærlig var jeg veldig sjenert til å begynne med. Jeg vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom det, sa hun og la til:

- Men så fort jeg kom i gang, innså jeg at Playboy var veldig respektfulle.

Videre forklarer 47-åringen at fotografene og de andre menneskene på settet var godt klar over at man sto der som kvinne og poserte kliss naken, med alle følelsene det medfører. Det skal ifølge Electra ha gjort hele fotoshooten lettere.

PLYBOY: Carmen har posert for magasinet en rekke ganger. Her med seg selv på forsiden i 2000. Foto: NTB Scanpix
PLYBOY: Carmen har posert for magasinet en rekke ganger. Her med seg selv på forsiden i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da jeg så bildene måtte jeg klype meg i armen. Jeg kunne ikke tro at jeg var i magasinet, at jeg fikk være del av en så ikonisk tid, at jeg fikk være en del av Playboy generelt. Marilyn Monroe startet med Playboy, sier hun videre, og legger til at hun har god erfaring med det mye omtalte magasinet.

Sin egen fiende

Til tross for at stjernen i dag påstår at hun er svært selvsikker og trives med ryktet som sexsymbol, har hun tidligere fortalt at selvtilliten ikke alltid har vært på topp. I 2014 fortalte hun nemlig til Huffington Post at hun alltid sammenligner seg med andre.

47-åringen har blant annet uttalt at hun er «sin egen verste fiende», og at hun sammenligner seg med sangstjernen Beyoncé Knowles (38).

Likevel har flere år i bransjen gjort henne mer hardhudet.

PREMIEREFEST: Årets paradise deltakere troppet opp på den røde løperen iført badedrakt i forbindelse premieren på den nye filmen «Baywatch». Video: Julie Solberg Vis mer

- Det er mange opp- og nedturer i denne bransjen, men jeg har lært å sette pris på alt, og ikke være så sensitiv. Selvsagt er det tider der jeg leser noe om meg selv, og det påvirker meg. Det er til og med enda vanskeligere når ting ikke er sant – men jeg tror på det jeg leser. Jeg tar opp ei avis, og selv om jeg vet at det er overdrevet, tror jeg på det. Så jeg skjønner jo at andre gjør det, sa hun.

LES OGSÅ: - I England ville de ikke rørt henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer