SUKSESS-SERIE: Hovedrollefigur Maria spilles av Charlotte Frogner, som her er sammen med sin Tante Liv, som spilles av Lise Fjelstad. Foto: Hanne Line Mathisen, Seher.no
SUKSESS-SERIE: Hovedrollefigur Maria spilles av Charlotte Frogner, som her er sammen med sin Tante Liv, som spilles av Lise Fjelstad. Foto: Hanne Line Mathisen, Seher.noVis mer

- Vet ikke hvor rollen min er

Lise Fjeldstad måtte skrives ut av TV 2-serien på grunn av sykdom i familien.

SEHER.NO: Skuespillerinne Lise Fjeldstad har hatt suksess som karakteren Liv Hansen i TV 2s suksesserie "Hvaler".

TV-serien er tilbake på skjermen til våren 2010, men til Seher.no avslører 70-åringen at hun ikke kommer til å dukke opp i den nye sesongen.

Fjeldstad spiller vanligvis en av hovedrollene i familieserien, men i sommer har hun ikke vært med på innspillingene på grunn av sykdom i familien.

- Nå vet jeg ikke hvor rollen min er, om jeg er på ferie eller hva planen er, forteller hun til Seher.no.

TV2s informasjonsmedarbeider Hanne Dankertsen sier at hun ikke var klar over at Fjeldstad ikke hadde vært med på innspillingen, men at de alltid tar forbehold om endringer i planene til skuespillerne.

- Det kan alltid skje endringer hos skuespillerne, og da omorganiseres det etter beste evne. Noen ganger må manus skrives om, og vi er veldig fleksible når slikt skjer, forteller Dankertsen.

Hun vil imidlertid ikke si noe om hva som kommer til å skje med Fjeldstads rollefigur.

- Det er for tidlig å si noe om handlignen ennå, ettersom det ikke skal sendes på TV før i 2010, sier hun til Seher.no.

I fjor var det Dennis Storhøi som måtte skrives ut av serien, fordi han ble syk av gallestein og måtte legges inn på sykehus. Det lot seg ikke gjøre å omrokkere på innspillingsplanen, og skuespilleren Kim Haugen steppet inn på rekordkort varsel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Full rulle for den neste Pia Tjelta