UKJENT FAR: Popstjernen Ke$ha vet ikke hvem som er hennes biologiske far.  Foto: FameFlynet
UKJENT FAR: Popstjernen Ke$ha vet ikke hvem som er hennes biologiske far. Foto: FameFlynet Vis mer

Vet ikke hvem som er faren

Moren kan ikke hjelpe Ke$ha med svaret på hennes livslange mysterium.

Publisert

SEOGHØR.NO: Artisten Ke$ha (26) skal ha vokst opp uten en farsfigur og familien er ikke sikre på hvem som er «Tik Tok»-stjernens biologiske far.

- Det er to menn som kan være faren hennes. Hun har alltid hatt et anstrengt forhold til menn, sier Ke$has mor Pebe Shebert til Radaronline.

Musikeren Bob Chamberlain hevder likevel til Star Magazine at han er faren til den eksentriske sangeren.

INNLAGT: 26-åringen er i disse dager til behandling for sine spiseforstyrrelser.  Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
INNLAGT: 26-åringen er i disse dager til behandling for sine spiseforstyrrelser. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

- Jeg var i livet hennes fra hun ble født til hun var 19 år gammel. Kontakten sluttet og jeg aner ikke hvorfor. Kanskje noen rundt henne tenkte det var bedre å styrke mytene.

Ke$ha har ikke kommentert disse påstandene.

Innlagt

Denne uken ble artisten Ke$ha lagt inn til behandling for spiseforstyrrelser.

- Jeg kommer til å være utilgjengelig de neste 30 dagene mens jeg får behandling for spiseforstyrrelsen min... for å lære å elske meg selv igjen. Akkurat slik jeg er, fortalte sangeren til People.

Det var en ondsinnet vektkommentar fra videoprodusenten Dr. Luke som fikk det til å tippe over for sangeren. Han skal ha sagt at hun var «stor som et kjøleskap», noe som skal ha trigget spiseforstyrrelsen hos den kontroversielle artisten.

LES OGSÅ: Pynter kroppen med mennesketenner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer