Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug:

- Vet ikke hva vi skal gjøre

Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har forsøkt å selge leiligheten siden mai. Så langt har de ikke lykkes.

UTFORDRINGER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har ønsket å selge leiligheten sin i Kristiansand i flere måneder. Det har vært lettere sagt enn gjort. Foto: Privat
UTFORDRINGER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har ønsket å selge leiligheten sin i Kristiansand i flere måneder. Det har vært lettere sagt enn gjort. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai kunne «Love Island»-paret Andrea Sveinsdottir (25) og Morten Dalhaug (27) avsløre overfor Se og Hør at de planla å selge leiligheten sin i Kristiansand.

Boligen kjøpte de to turtelduene bare et drøyt år i forveien, men ønsket å oppgradere til noe større - gjerne med egen hageflekk.

Fire måneder senere er leiligheten fortsatt ikke solgt.

- Den blir vi ikke kvitt, sier Sveinsdottir til Se og Hør.

Verdivurdering

Videre kan hun fortelle at de har hatt flere runder med visninger på Sørlands-hjemmet, men at dette så langt ikke har resultert i salg.

- Det er ikke bare bare dette her. Det hele startet med at vi bare ville ha en verdivurdering på leiligheten, men så sa megleren at «dere skal ikke prøve å selge da?» Noe vi sa ja til, fortsetter hun.

FLYTTEPLANER: Andrea og Morten har bodd i leiligheten i Kristiansand halvannet år. Nå prøver de å selge. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FLYTTEPLANER: Andrea og Morten har bodd i leiligheten i Kristiansand halvannet år. Nå prøver de å selge. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Visnings-prosessen har imidlertid ikke gått helt knirkefritt for seg om vi skal tro influenseren. Det skal ha vært fullt på samtlige visninger og 15 interesserte på liste.

Likevel var det én detalj om at felleskostnadene skulle øke som Sveinsdottir tror spilte en viktig rolle.

- Det ble oppført feil tall, så jeg kan tenke meg at noen syntes det ble for dyrt, tror hun.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Tilbake til Oslo

Den dag i dag ligger leiligheten fortsatt ute på markedet, men nå vurderer paret å trekke den derfra og heller legge den ut igjen neste år.

- Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre. Nå vet vi ikke helt om vi skal bli på Sørlandet heller, innrømmer Sveinsdottir.

OPPUSSING: Det er flere rom i leiligheten som er blitt pusset opp etter at paret overtok i fjor. Blant annet stua. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
OPPUSSING: Det er flere rom i leiligheten som er blitt pusset opp etter at paret overtok i fjor. Blant annet stua. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer

Ettersom boligsalget har dratt såpass ut de siste månedene, har det gitt paret tid til å tenke på hva de faktisk vil, og om de vil slå seg til ro på Sørlandet nå.

- Vi er såpass unge nå, og hvis vi vil prøve å bo i Oslo, så er det kanskje nå vi skal gjøre det. Jeg ser for meg at hvis vi kjøper hus nå så skal man jo bli boende en stund, sier hun, og fortsetter:

- Vi var i utgangspunktet klare på at vi skulle bli, men nå heller jeg faktisk mer mot Oslo.

Det er med andre ord uklart hvor paret, som fant kjærligheten på tv under «Love Island», vil ende opp når leiligheten omsider selges.

BLE KJÆRESTER PÅ TV: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug fant kjærligheten på «Love Island». Se og Hør møtte paret like etter. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Møttes på tv

Da paret kjøpte sin første leilighet i fjor overtok de på selveste 1. april. Den gang ble det spekulert på om kjøpet var en solid aprilsnarr, noe de raskt avkreftet overfor Se og Hør.

- Det blir deilig å starte hverdagen litt mer. Vi har jo bodd i hver vår koffert det siste halvåret, så det skal bli deilig å slippe, sa Sveinsdottir da de overtok leiligheten i fjor.

Det er snart to år siden paret fant hverandre på tv. Tidligere har 25-åringen avslørt at det var spesielt å finne kjærligheten på skjermen.

DEN GANG DA: Paret har vært sammen i snart to år. Her fra tiden på «Love Island». Foto: TV3
DEN GANG DA: Paret har vært sammen i snart to år. Her fra tiden på «Love Island». Foto: TV3 Vis mer

- Det er veldig hyggelig å kunne se tilbake på reisen vår, helt fra første gang vi møtte hverandre og til vi ble kjærester. Jeg gråter fortsatt hver gang jeg ser finaleepisoden hvor Morten spør om vi skal bli sammen, sa hun, og fortsatte:

- Vi ble også kjent på en annen måte enn hva man ofte blir nå i 2018. Vi hadde ingen telefoner eller distraksjoner: Vi måtte faktisk snakke sammen og være sammen 24 timer i døgnet. Vi sov jo også sammen i rundt en måned uten å gjøre noe seksuelt, noe som kanskje også er litt uvanlig i dag, men som jeg egentlig tror er veldig positivt.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

LES OGSÅ: Nå er det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer