Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

- Vet ikke hva vi skal gjøre

De to turtelduene skal gifte seg, men kommer fortsatt ikke utenom spørsmål om kjærligheten mellom dem er ekte.

FORLOVET: I november forlovet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom seg. Nå letter de på sløret om bryllusplaner. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: I november forlovet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom seg. Nå letter de på sløret om bryllusplaner. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av november kom gladnyheten om at Petter Pilgaard (40) og Vendela Kirsebom (53) hadde forlovet seg. Frieriet fant sted i Sør-Afrika hvor paret befant seg for å bistå kameraten og kjendisstylisten Jan Thomas (53) i sin jakt på en kjæreste i tv-programmet «Jan Thomas søker kjæreste».

- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, uttalte Kirsebom til Se og Hør.

Duoen fant tonen under deltakelsen i «Farmen Kjendis» i 2016, og etter at tv-programmet ble vist vinteren 2017 tok det ikke lang tid før romanseryktene begynte å florere.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Ikke alle som er overbevist

Det tok imidlertid en god stund før de to turtelduene valgte å kommentere romanseryktene, men med et rungende «ja» overfor Se og Hør bekreftet de til slutt forholdet i mai samme år.

Men, med 14 års aldersforskjell mellom dem møter de stadig på folk som ikke tror på kjærligheten deres til tross for at de er både samboere og nå forlovet.

Til Se og Hør fortalte duoen i 2018 at det kan bli slitsomt i lengden, og at de på daglig basis blir stoppet av fremmede som spør om alt mellom himmel og jord.

Se dette innlegget på Instagram

Gratulerer med dagen forloveden min💍❤️

Et innlegg delt av Petter Pilgaard (@petterpilgaard)

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: 'Er dere sammen? Er det sant, liksom?', uttalte Pilgaard og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. 'Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt', hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge.

EKSTASE: Petter Pilgaard får en uventet vending på morgenen når kjæresten Vendela Kirsebom drar opp en overraskelse fra hatten. Vis mer

Avslører bryllupsdetalj

I et nytt intervju med VG forteller Kirsebom at de ikke lenger vet hva de skal gjøre for å overbevise om at kjærligheten deres er ekte.

- Men nå planlegger vi bryllup, så får vi se om folk tror på oss da – eller om de også mener at bryllupet er et stunt, sier Kirsebom til avisen.

Pilgaard legger til at de skulle hatt en ganske så god timelønn for å late som at de er kjærester i hele tre år.

Som tidligere nevnt skal duoen gifte seg, men datoen er hittil ikke bestemt. Det kan likevel tenkes at duoen kommer til å velge noe helt utradisjonelt, ifølge Kirsebom. Til tross for at datoen for bryllupet ikke er satt, kan Kirsebom nemlig avsløre at hun trolig kommer til å gifte seg som en hvit brud.

- Men valget faller kanskje ikke på den store prinsessekjolen, men heller noe enkelt, forteller Kirsebom til avisen.

Pilgaard legger ikke skjul på at han gleder seg enormt til den store dagen.

- Å se Vendela som brud, blir det største øyeblikket i livet mitt. Jeg kommer til å måtte klype meg i armen den dagen. Tenk så heldig jeg er som får gifte meg med sjelevennen min, forteller han til VG.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom.

Fra "Vendela + Petter" på TV 2 Livsstil Vis mer

- Min første ordentlige kjæreste

Som tidligere nevnt var det i mai 2017 at Pilgaard og Kirsebom bekreftet at de var et par. Pilgaard, som i mange år har vært kjent som en «partygutt», gjestet i 2018 Ida Fladens (34) podkast, «Ida med hjertet i hånden», der han åpenhjertig fortalte om kvinnen som omsider fikk ham til å slå seg til ro.

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren kunne nemlig fortelle at han anser den flotte modellen som sin første ordentlige kjæreste.

TURTELDUER: Petter Pilgaard har tidligere avslørt at han anser Vendela Kirsebom som sin første ordentlige kjæreste. Her avbildet under Gullruten i fjor. Foto: Andreas Fadum
TURTELDUER: Petter Pilgaard har tidligere avslørt at han anser Vendela Kirsebom som sin første ordentlige kjæreste. Her avbildet under Gullruten i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Tidligere i forhold, unnskyld hvis dere hører på, så følte jeg at jeg kanskje ikke var hundre prosent klar til å slå meg ordentlig til ro, sa han og la til:

- Så faktisk, Vendela Kirsebom er min første ordentlige kjæreste, selv om jeg har hatt kjæreste før.

LES OGSÅ: Hyller ekskona etter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer