Bianca Ingrosso:

- Vet ikke hva som feiler meg

Den svenske realitystjernen Bianca Ingrosso tjener mer enn 400 000 kroner i måneden. Selv innrømmer hun å ha null oversikt over egen økonomi.

ÅPEN: Bianca Ingrosso får stadig høre at hun er «for åpen». Dette sier hun selv. Foto: Henriette Eilertsen
ÅPEN: Bianca Ingrosso får stadig høre at hun er «for åpen». Dette sier hun selv. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert

Se og Hør møter en av Sveriges aller største influensere i solfylte Stockholm. Bianca Ingrosso (24) er selvskreven gjest når Kanal 5 skal presentere sine høstprogrammer, og sammen med mora Pernilla Wahlgren (51), er de blant de mest populære intervjuobjektene.

I løpet av de siste par åra har Ingrossos popularitet skutt fart i Sverige, men også her til lands har hun fått en solid fanskare. Med over én million følgere på Instagram, nesten 300 000 følgere på YouTube, eget sminkemerke, dommeropptreden i «Talang» og med egen tv-serie - finnes det naturlig nok mange måter å holde seg oppdatert på 24-åringens liv.

Bianca Ingrosso deler mye, og gjerne mer enn hun kanskje burde, om vi skal tro henne selv. Overfor Se og Hør forteller 24-åringen at det verste hun kan bli spurt om er «hvorfor hun er så åpen».

- Jeg skjønner det ikke, og er totalt «usvensk» der. Jeg sier det i hvert eneste intervju, at hvis du treffer meg ute så er jeg også så åpen. Det er ikke noe jeg forsøker å være, det er bare sånn jeg er, sier hun, og fortsetter:

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Og når jeg er full, da … Den minste lille hemmeligheten jeg har om meg selv avslører jeg der og da. Jeg vet ikke hva som feiler meg, men jeg kan ikke være noen annen. Da føler jeg at jeg er uærlig mot meg selv.

Åpen om egen økonomi

Den 24 år gamle influenseren er ikke bare åpen når det gjelder detaljer om eget privatliv, men deler også mer enn gjerne av seg om sin egen økonomi. Blant annet har hun tidligere avslørt at hun fakturerer for mer enn 400 000 kr i måneden.

- Jeg er så besatt av andres penger, også. Hvis jeg hadde visst hvor man kunne se andres saldo, så hadde jeg gått inn og «stalket» i hjel hvert eneste menneske. Jeg er helt besatt av å vite hva folk tjener og bruker penger på, humrer hun.

INTERESSERT I PENGER: Bianca Ingrosso deler gjerne detaljer om seg selv. Også de detaljene mange ser på som litt for private. Foto: Henriette Eilertsen
INTERESSERT I PENGER: Bianca Ingrosso deler gjerne detaljer om seg selv. Også de detaljene mange ser på som litt for private. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

Videre sier hun at følgerne hennes gjerne må være interessert i hva hun tjener, det har hun nemlig slettes ingenting imot. Hun mener at det å snakke om penger og lønn ikke bør være noe rart.

- Jeg har aldri ment at jeg er bedre enn noen fordi jeg har mer penger, jeg sammenligner ikke folk etter status og penger. Er du skjønn, så heng med meg! For min egen del har jeg forhåpentligvis ikke forandret meg på grunn av min karriere, eller hva jeg har i banken.

Når det er sagt innrømmer Ingrosso at hun faktisk ikke vet hva hun har på kontoen.

- Jeg har en økonomiansvarlig, for det er noe jeg ikke kan om, sier hun.

Og at 24-åringen har nettopp en regnskapsfører er nok ikke særlig overraskende.

TV-STJERNER: Bianca og mora Pernilla er blitt svært populære både i Sverige og Norge de siste åra. I sin egen tv-serie deler de så å si alt fra hverdagen sin. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
TV-STJERNER: Bianca og mora Pernilla er blitt svært populære både i Sverige og Norge de siste åra. I sin egen tv-serie deler de så å si alt fra hverdagen sin. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer

To assistenter

Den siste tida har nemlig assistenten hennes, Lovisa Worge, som selv har nesten 76 000 følgere på Instagram, nemlig tatt over sjefsrollen, ifølge Ingrosso. Med andre ord er det nå assistenten som bestemmer det meste.

- Nå skal jeg ansette enda en assistent, forteller hun, og fortsetter:

- Lovisa bor hos meg nå. Altså, hun er min sjef, men nå kjenner jeg at jeg behøver noen andre, også.

Ingrosso påpeker likevel at hun liker at Worge bestemmer over henne, og at det er noe hun trives med.

Og å få litt ekstra hjelp kan se ut til å bli en lur investering i tida som kommer. Utover høsten har Ingrosso i kjent stil hendene fulle med både gamle og nye prosjekter.

- Jeg jobber steinhardt med Caia (24-åringens eget sminkemerke, journ.anm.). I tillegg skal også spille inn «Wahlgrens Värld» og så er jeg med i «Talang» igjen. Oppå der igjen blir det veldig mye influenser-jobbing, forklarer hun.

SLUTT ELLER IKKE: Den svenske tv-stjerna Bianca Ingrosso og kjæresten Philippe har hatt et turbulent forhold. Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

Drømmeleilighet

Svensken legger også en svært hektisk periode bak seg. Nylig flyttet hun nemlig inn i drømmeleiligheten på Östermalm i Stockholm. Selv om hun kjøpt en helt strøken leilighet, valgte hun å rive ut så å si alt - og gjøre den til sin egen.

- Jeg har pusset opp hele, fra topp til tå. Det er virkelig ikke gratis, nei.

I mellomtida har hun bodd litt hos mora Pernilla Wahlgren, litt hos kjæresten Philippe Cohen og hos noen venner.

- Jeg har bare forsøkt å ikke være i veien. Jeg har jo to hunder, et kamerateam og veldig mye klær som følger med meg, så iblant har jeg kjent at folk har begynt å bli lei, og da har jeg dratt videre.

Nå er hun endelig på plass i sin splitter nye leilighet, og ut fra hva hun forteller, er det sannsynlig at den svenske tv-stjernen nå blir boende en stund.

- Jeg trives så jævlig bra. Jeg har aldri følt meg så hjemme noe annet sted.

LES OGSÅ: Røper detaljer rundt bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer