ISFRONT: Caitlyn Jenner snakker om forholdet til stedatteren i realityserien «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Caitlyn Jenner snakker om forholdet til stedatteren i realityserien «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Caitlynn Jenner:

- Vet ikke hva problemet hennes er

Caitlyn Jenner sier hun ikke har snakket med stedatteren Khloé Kardashian på flere år.

Publisert

I 2015 sto Caitlyn Jenner (70) frem offentlig som transseksuell og fortalte samtidig at hun var i full gang med prosessen å gå fra å være Bruce Jenner og mann - til kvinne.

Familien var svært støttende, og Kardashian-søstrene, som hun i stor grad har oppdratt, støttet alle valget - som hun hadde tenkt på hele livet.

Da Caitlyn to år senere, i 2017, ga ut selvbiografien «The Secrets of My Life», snudde imidlertid dette. I boken fikk blant andre ekskona Kris Jenner (64), Kardashian-søstrenes mor, passet påskrevet, og i etterkant uttalte Caitlyn at hun hadde svært lite kontakt med Kardashian-klanen.

De siste årene kan det imidlertid se ut til at dette har snudd noe, da de fleste av barna og stebarna til Caitlyn var å se under 70-årsfeiringen hennes tidligere i år. En som derimot glimret med sitt fravær, var Khloé Kardashian (35).

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

De to skal ikke ha hatt kontakt på flere år. Det forteller Caitlyn i en ny episode av realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!», der hun er blant deltakerne.

Det skriver Daily Star.

TV-AKTUELL: Caitlyn Jenner er for tiden å se i realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». Foto: NTB Scanpix
TV-AKTUELL: Caitlyn Jenner er for tiden å se i realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi var veldig nære

Caitlyn og Kris Jenner gikk hver til sitt i 2014, etter 23 år som mann og kone, og kort tid etter skal førstnevnte ha tatt en runde med familien sin, én etter én, for å fortelle at hun var transseksuell. Ifølge Caitlyn selv, var Khloé den som reagerte sterkest.

Det kommer frem i en samtale hun har med meddeltaker Roman Kemp (26), der hun forteller om sin reise.

Se dette innlegget på Instagram

Happy birthday, beautiful! @khloekardashian

Et innlegg delt av Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

- Av en eller annen grunn var Khloé forbannet over noe gjennom hele prosessen. Det har gått fem eller seks år nå, og jeg har egentlig ikke snakket ordentlig med henne siden, forteller Caitlyn om stedatteren.

Hun er usikker på hvorfor.

- Vi var veldig nære, jeg oppdro henne fra hun var fem år gammel. Jeg vet ikke hva problemene hennes er, fortsetter 70-åringen.

- Det er trist

Dette er ikke første gang Caitlyn forteller om forholdet - eller mangelen på et forhold sådan- til Khloé.

I 2017 fortalte hun i et radiointervju med Andy Cohen (51) at de hadde mistet kontakten helt de siste årene.

- Hun vil ikke snakke med meg. Hun har ikke snakket til meg på rundt to år. Det er trist, jeg sto Khloé veldig nær, fortalte Caitlyn den gang, og la til at hun synes hele situasjonen mellom dem var sårende og vond:

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Selvfølgelig er det vondt. Da Khloe var gjest hos Howard Stern, kalte hun meg en løgner. Det gjorde meg egentlig litt forbannet, for jeg har aldri løyet for henne selv om jeg ikke fortalte henne alt. Hun spurte aldri.

Khloé uttalte på sin side i 2018, like etter at det ble kjent at hun ventet sitt første barn, at hun ikke trodde babyen ville endre forholdet deres.

- Jeg tror ikke det kommer til å endre noen ting. Ting er som de er mellom oss, fortalte 35-åringen da.

LES OGSÅ: Må gi opp babydrømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer