GULLRUTE: Tidligere i mai ble Jansen og Giertsen, og resten av gjengen bak TV-serien «Helt perfekt», hyllet med en gullrute for årets beste humorprogram under Gullruten i Bergen. Den samme prisen fikk de i 2012. Foto: Stella Pictures
GULLRUTE: Tidligere i mai ble Jansen og Giertsen, og resten av gjengen bak TV-serien «Helt perfekt», hyllet med en gullrute for årets beste humorprogram under Gullruten i Bergen. Den samme prisen fikk de i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vet ikke hva jeg ser etter i en mann

«Helt perfekt»-skuespiller Ine Jansen har neppe tid til kjæreste med det første.

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Ine Jansen (39) er travelt opptatt med å spille kona til Thomas Giertsen (41) i TV-serien «Helt perfekt», spille moren til Ronja Røverdatter og søsteren til et insekt - samtidig som hun er mamma til tvillingene Jonas og Ole (10).

For noen år siden gikk Jansen igjennom et samlivsbrudd med mannen hun hadde vært sammen med i hele 15 år.

- Hva er det første du ser på hos en mann?

- Jeg ser ham vel rett i øynene. Hva jeg ser etter, er jeg jaggu ikke helt sikker på, avslører hun i «Se og Spør»-spalten som står på trykk i denne ukens Se og Hør.

I tillegg til TV-innspilling tilbringer Jansen mye av arbeidstiden sin på Nationaltheateret, hvor hun på sensommeren altså skal være med i to teaterstykker - Kafka-stykket «Forandringen» og Astrid Lindgrens «Ronja Røverdatter».

- Det blir hektisk, men moro. Jeg gleder meg skikkelig. Ronja Røverdatter er helt fantastisk. Det var den første boka jeg leste da jeg var liten, så jeg har et helt spesielt forhold til den historien. Jeg husker vi var på sommerferie i Danmark da jeg leste den, sier hun videre til Se og Hør.

Hun er for tiden også travelt opptatt med oppussing av ny leilighet på trendy Grünerløkka i Oslo, hvor hun og tvillingsønnene har flyttet, etter å ha bodd flere år i Tåsen hageby.

I Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese mer om Ine Jansen.

LES OGSÅ: Monica Cruz fikk hjelp av sæddonor - nå er babyen født

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer