TOBARNSFORELDRE: Benedichte Bjerke og Egor Filipenko ble foreldre til sin andre sønn i august.  Foto: Tor Lindseth
TOBARNSFORELDRE: Benedichte Bjerke og Egor Filipenko ble foreldre til sin andre sønn i august. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Vet ikke helt om jeg har skjønt det ennå

«Skal vi danse»-dommeren Egor Filipenko innrømmer at det føles rart å ha et nytt familiemedlem.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko (28) og hans kjære Benedicthe Bjerke (26) ble tobarnsforeldre i august.

Deres nyeste familiemedlem fikk navnet Ludvig August, veide 3530 gram og var 49 centimeter lang.

Til Se og Hør forteller paret at de synes babyen er prikk lik deres fire år gamle sønn Theo.

– Det som er rart at det er først nå vi ser hvor stor Theo har blitt. Han var jo den lille babyen vår, og nå er han plutselig en stor gutt, stråler dem.

Det var under en ferie i London i 2012 at Egor gikk ned på kne foran skjønnheten.

Året etter ga de hverandre sine ja i en storslått bryllupsfest. Vielsen var spekket med kjendisgjester, og Egors tidligere dansepartner i «Skal vi danse», Hanne Sørvaag (35), opptrådte.

Bedre forberedt

I fjor kjøpte paret seg hus i Lillestrøm, og de forteller at de før denne fødselen følte seg mye mer forberedt enn under første svangerskap.

– Å bli pappa igjen er en fantastisk følelse. Det er veldig merkelig at det ligger et nytt barn der, jeg vet ikke helt om jeg har skjønt det ennå, slår «Skal vi danse»-dommeren fast til bladet.

Saken fortsetter under bildet

DOMMER: Egor debuterte som «Skal vi danse»-dommer under årets sesong. Han har vært en av danserne under syv sesonger tidligere.  Foto: Tor Lindseth
DOMMER: Egor debuterte som «Skal vi danse»-dommer under årets sesong. Han har vært en av danserne under syv sesonger tidligere. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Ikke helt planlagt

Tidligere har Se og Hør skrevet om at lille Theo kom som litt av en overraskelse.

- Han var planlagt på den måten at vi ønsket oss ham. Vi hadde begynt å prøve, men trodde ikke det kom til å skje så raskt. Det tok to uker - så var jeg gravid! Det var fem minutter med sjokk, deretter bare glede, røpet paret til Se og Hør.

Fremdeles synes begge to at det bare er positivt å være unge foreldre.

– Det er klart det er krevende. Men jeg tror det er en fordel å være ung mor. Ikke bare har jeg mye energi, han gir meg også ekstra overskudd. Vi tar ham med oss overalt, så det er aldri noe problem, fortalte Benedicthe.

LES OGSÅ: Babylykke for Egor Filipenko

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer