Cristiano Ronaldos kjæreste Georgina Rodríguez:

- Vet hvordan det er å ikke ha noe - og alt

Cristiano Ronaldo er tilsynelatende stormende forelsket - men hvordan er egentlig kjæresten?

SUPERPAR: Georgina Rodríguez og Cristiano Ronaldo har «alles» øyne rettet mot seg. Foto: Pierre-Philippe Marcou/ AFP/ NTB
SUPERPAR: Georgina Rodríguez og Cristiano Ronaldo har «alles» øyne rettet mot seg. Foto: Pierre-Philippe Marcou/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo (37) er ikke bare kjent for sine enorme ferdigheter på gressmatten, livet hans har også skapt en rekke overskrifter, og folk får tilsynelatende aldri nok av den spreke 37-åringen.

I tillegg til å være en talentfull, ettertraktet og godt betalt fotballspiller har Ronaldo også sitt eget merke «CR7», som inneholder produkter som solbriller, undertøy og parfyme. Ronaldo er også modell - og dermed vant til å ha «alles» øyne rettet mot seg.

37-åringens kjærlighetsliv er blant det mange engasjerer seg i, og i det siste har kjæresten hans fått litt ekstra oppmerksomhet.

Fotballstjernen er sammen med modellen Georgina Rodríguez (28), som han har ett barn med, Alana Martina (3). Paret venter også i skrivende stund tvillinger sammen - det ble annonsert i oktober.

«Vi kan nå fortelle at vi venter tvillinger. Hjertene våre er fulle av kjærlighet - vi gleder oss til å møte dere», skrev Ronaldo på Instagram den gangen.

SYKT: Cristiano Ronaldos sønn, Cristiano Jr, har fått seg Instagram. Og han har fått over 1 million følgere, på to dager. Vis mer

Fra før av har Ronaldo sønnen Cristiano Jr (11) og tvillingene Eva og Mateo (4). Tvillingene ble født ved hjelp av surrogati, mens det fremdeles ikke er kjent hvordan eldstesønnen kom til verden.

Kvinnen som har kapret Ronaldos hjerte fikk nylig sin egen serie på Netflix, som heter «Jeg er Georgina», og mye tyder på at serien allerede har slått an. Flere har blitt mer nysgjerrige på hvem Georgina er.

LYKKELIG FAMILIE: Cristiano Ronaldo sammen med den eldste sønnen, og kjæresten. Foto: Philippe Perusseau/REX/NTB
LYKKELIG FAMILIE: Cristiano Ronaldo sammen med den eldste sønnen, og kjæresten. Foto: Philippe Perusseau/REX/NTB Vis mer

I Netflix-serien får man vite mer om hverdagen til Georgina og hun ser også tilbake på fortiden sin. Det er liten tvil om at 28-åringen har levd et nokså ekstraordinært liv.

I serien sier hun blant annet «jeg vet hvordan det er å ikke ha noe, og hvordan det er å ha alt».

Slik var barndommen

Luksuslivet 28-åringen lever nå, er langt fra noe hun er født inn i. Ifølge Grazia Magazine hadde hun en lykkelig barndom i et beskjedent, lite hjem, sammen med familien sin.

Hun gikk på en katolsk skole og var som ung en dedikert ballerina i lang tid. Etter hvert tok dansingen slutt, fordi hun bestemte seg for å flytte til byen. I Madrid ble hun salgsassistent og fikk raskt fart på karrieren.

FORANDRET LIVET: Ronaldos liv er helt annerledes enn det Georgina var vant til fra barndommen. Foto: Jesus Hellin/SOPA IMAGES/REX/SHUTTERSTOCK/NTB
FORANDRET LIVET: Ronaldos liv er helt annerledes enn det Georgina var vant til fra barndommen. Foto: Jesus Hellin/SOPA IMAGES/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Vis mer

Georgina startet i Massimo Dutti, men meldte raskt overgang til Gucci. Det var der hun møtte Ronaldo. Livet endret seg drastisk fra å selge luksusvarer til velstående, til å selv gå i dyre merkeklær på rød løper.

Mens hun jobbet i Gucci startet nemlig romansen mellom henne og den store fotballstjernen. Han var først en shopping-klient av henne, og det hele startet med at hun ga ham antrekkshjelp i forkant av et event.

- Totalt forelsket

Han spurte om hun skulle på eventet, noe hun skulle. Da var det gjort. De begynte å tenke på hverandre, traff hverandre igjen og begynte å date.

Ronaldo har tidligere uttalt seg om at han ikke var forberedt på å bli så forelsket - og holdt ikke tilbake da han forklarte hvordan det føltes å falle for Georgina.

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

- Det var på brøkdelen av et sekund. Jeg trodde aldri at jeg skulle bli så forelsket i henne. Georgina er kvinnen som jeg er totalt forelsket i, skal fotballspilleren ha sagt, ifølge AS.

Viser frem sitt ekte jeg

Selv om Georgina nå lever det mange ser på som et drømmeliv, gir hun i serien inntrykk av at hun ikke har latt livsstilen forandre hennes opprinnelige, genuine selv.

Serien viser frem mange gode sider, blant annet at hun forsøker å skape glede for andre som ikke har det like lett, gjennom veldedighetsarbeid.

I Netflix-serien får man også møte noen av vennene til Georgina, hvorav noen av dem uttaler seg om hvordan hun er.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

- Gio er gøy, sjenerøs, høflig, respektfull, elsker familie og hun er en veldig lojal venn, uttalte en av vennene som er med i serien.

Gikk feil i huset hans

Få kan nok forestille seg hvordan det er å leve det livet Ronaldo lever - det er heller ikke lett å sette seg inn i hvordan livet som kjæresten til en av verdens største fotballspillere er.

Georgina har vært ærlig om at det var en stor omstilling å gå fra det livet hun hadde og til det hun har nå.

- Jeg gikk fra å selge luksusvarer til å gå med dem på rød løper. Jeg har millioner av følgere og jeg er kvinnen til den mest fulgte mannen i verden, har Georgina uttalt, ifølge Latin Times.

Videre sa hun at det i starten av forholdet var vanskelig å tilpasse seg den nye livsstilen.

Gokart-fører Luca Corberi er utestengt fra all motorsport i 15 år. Her ser du hvorfor. Video: Rødt Kort / Ljosland Vis mer

- Den første gangen jeg besøkte Cristianos hus, gikk jeg meg vill hver gang jeg gikk til kjøkkenet. Det tok meg en halvtime å komme meg tilbake, fordi jeg ikke visste veien, har hun sagt og vist til at huset var så enormt svært og at hun siden hun var barn har vært vant til å bo i små leiligheter.

I skrivende stund har Ronaldos kjæreste svimlende 36,4 millioner følgere på Instagram. Hver gang hun legger ut et bilde får hun flere millioner likerklikk.

LES OGSÅ: Blir tvillingfar - igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer