Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Vet hvor mye du liker andre damer

Khloé Kardashian med stikk til Tristan Thompson etter utroskapsskandalen.

- SAMMEN IGJEN: Ryktene skal ha det til at Khloé Kardashian og Tristan Thompson har gitt forholdet en ny sjanse. Det hindrer imidlertid ikke førstnevnte fra å fleipe med utroskapen hun ble utsatt for av Tristan. Foto: Khloé Kardashian/Instagram
- SAMMEN IGJEN: Ryktene skal ha det til at Khloé Kardashian og Tristan Thompson har gitt forholdet en ny sjanse. Det hindrer imidlertid ikke førstnevnte fra å fleipe med utroskapen hun ble utsatt for av Tristan. Foto: Khloé Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert

Endelig kan det se ut til at vi slipper å spekulere på om Khloé Kardashian (36) har tatt eksen Tristan Thompson (30) inn i varmen igjen.

Duoen brøt raskt sitt romantiske forhold da basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé, men de siste månedene har det sett ut til at de har forsøkt å finne ut av ting - også som mer enn bare venner.

De har delt flere bilder sammen i sosiale medier, også sammen deres felles datter True (2), og i slutten av oktober skrev amerikanske medier at de offisielt er sammen igjen.

Hva som egentlig er ståa er det ikke akkurat lett å bli klok på, men én ting som er sikkert er at det ser ut til at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen er på et sted i livet hvor hun har klart å få Tristans utroskap på avstand.

I forbindelse med denne ukens episode av familiens realityprogram, dokumenterte 36-åringen at hun var i karantene tidligere i år etter å ha fått påvist coronaviruset. Her tilbrakte hun blant annet tid med en massasjepute, som hun kalte Quarantina.

- Liker andre damer

Under en videosamtale med Tristan fleipet hun også med utroskap, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer