Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Vet hvor mye du liker andre damer

Khloé Kardashian med stikk til Tristan Thompson etter utroskapsskandalen.

- SAMMEN IGJEN: Ryktene skal ha det til at Khloé Kardashian og Tristan Thompson har gitt forholdet en ny sjanse. Det hindrer imidlertid ikke førstnevnte fra å fleipe med utroskapen hun ble utsatt for av Tristan. Foto: Khloé Kardashian/Instagram
- SAMMEN IGJEN: Ryktene skal ha det til at Khloé Kardashian og Tristan Thompson har gitt forholdet en ny sjanse. Det hindrer imidlertid ikke førstnevnte fra å fleipe med utroskapen hun ble utsatt for av Tristan. Foto: Khloé Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert

Endelig kan det se ut til at vi slipper å spekulere på om Khloé Kardashian (36) har tatt eksen Tristan Thompson (30) inn i varmen igjen.

Duoen brøt raskt sitt romantiske forhold da basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé, men de siste månedene har det sett ut til at de har forsøkt å finne ut av ting - også som mer enn bare venner.

De har delt flere bilder sammen i sosiale medier, også sammen deres felles datter True (2), og i slutten av oktober skrev amerikanske medier at de offisielt er sammen igjen.

Hva som egentlig er ståa er det ikke akkurat lett å bli klok på, men én ting som er sikkert er at det ser ut til at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen er på et sted i livet hvor hun har klart å få Tristans utroskap på avstand.

I forbindelse med denne ukens episode av familiens realityprogram, dokumenterte 36-åringen at hun var i karantene tidligere i år etter å ha fått påvist coronaviruset. Her tilbrakte hun blant annet tid med en massasjepute, som hun kalte Quarantina.

DEN GANG DA: Khloé og Tristan i 2016 før alle sjokknyhetene om forholdet deres så dagens lys. Foto: Splash News / NTB
DEN GANG DA: Khloé og Tristan i 2016 før alle sjokknyhetene om forholdet deres så dagens lys. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Liker andre damer

Under en videosamtale med Tristan fleipet hun også med utroskap, ifølge People.

- Jeg vet hvor mye du liker andre damer, så …, sa hun i episoden, til 29-åringens store overraskelse.

- Oi, wow, svarte han, før duoen raskt begynte å prate om noe annet.

Duoen fleipet også om den mye omtalte utroskapsskandalen da de lekte med datteren og dukkene hennes.

- Se på den smarte jenta jeg skal jukse med på testen, sa Tristan, som brukte det engelske ordet cheat.

- Takk gud for at du sa «på testen», la Khloé til.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Veldig lykkelige

Tristan ble først tatt på fersken i å være utro mot realitystjernen bare to dager før hun fødte datteren i 2018. Året etter, i februar, kom det også frem at han skal ha kost seg med Kardashian-familiens nære venn, Jordyn Woods.

Men i slutten av oktober skal det altså ha blitt bekreftet at Khloé og Tristan har klart å legge den vanskelige tiden bak seg og gitt forholdet en ny sjanse.

UTROSKAPSSKANDALEN: I «Keeping Up With The Kardashians»-episoden som kom tidligere denne uka, ble Jordyn Woods anklaget for å ikke ha sagt unnskyld til Khloe Kardashian etter at førstnevnte skal ha vært utro med sistnevntes kjæreste. Nå tar hun selv bladet fra munnen. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Cosmopolitan skrev nemlig nylig at paret har bekreftet at de er sammen igjen. Det skal de ha gjort i bursdagen til Kim Kardashian, som fylte 40 år forrige måned. Magasinet skrev at bilder som ble lekket fra festen viste eksparet som kysset hverandre. Han kysset henne på kinnet, mens de poserte foran et kamera.

Kysset vekket raskt oppsikt, og ble omtalt i flere medier. De to skal ha vært sammen igjen i en stund, men dette er første gang de valgte å være såpass åpne om det.

Overfor E! News har en kilde uttalt at ting tilsynelatende går på skinner for dem nå.

- De er sammen og er veldig lykkelige. Hun er veldig glad for at han er der, og ting har gått skikkelig bra for dem. Tristan har gjort alt i sin makt for å være med henne. Han har sagt unnskyld igjen og igjen og sverger på at han er forandret, sa kilden, og fortsatte:

- Tristan har dedikert seg til å gjøre det annerledes denne gangen. Khloé håper de kan ha en fremtid sammen, og ser forandringen på ham, forklarer kilden videre.

LES OGSÅ: Om eksparet: - Seksuell spenning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer