- Vet hun ikke at det er sommer?

Det går nesten ikke an å bli hvitere enn den bleke rockestjernen...

SLADRET: Courtney Love tok seg en røyk og sladret med en venninne på en benk i Soho. Foto: Stella Pictures
SLADRET: Courtney Love tok seg en røyk og sladret med en venninne på en benk i Soho. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Courtney Love (46) tar blekhet til en helt ny dimensjon, skriver den britiske tablioden Daily Mail. Det var en varm sommer dag i New York, men det skulle du ikke tro om du hadde møtt Courtney akkurat denne dagen, skriver avisen.

Glem den gyldne brunfargen, for sangerinnen er det visst blekhet som gjeler. Hennes sommerlige antrekk avslørte mer en nok hvit hud, i den lyse sommerdagen i The Big Apple.

46-åringen hadde på seg beige pumps, og en kort gul minikjole - en farge som ikke akkurat er kjent for å kle blek hud.

Det var ingen tvil om at hun forsøkte å se stilig ut. Hun har nylig opprettet en ny blogg. What Courtney Wore Today.com. Der publiserer hun sine seneste antrekk og spør så leserne hva de synes om hennes klesvalg. Dette har hun gjort for å unngå moteblemmene som hun tidligere har blitt sett i.

Hun prøver ikke bare å forbedre stilen sin, men også sexlivet sitt. Hun innrømet nylig at hun har fjernet løshåret sitt - for å få mer sex.

- Noen hos Karl Lagerfeld fortalte meg at de kvinnene som bruker hairextensions ikke får seg noe, derfor fjernet jeg dem, sier hun i et intervju.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Dumpet etter sex-skryt