MEKTIGE: Med milliardformue har Mary-Kate (t.v.) og Ashley råd til de beste av de beste advokatene. Men hva er det Mary-Kate ikke tør fortelle? Foto: All Over Press
MEKTIGE: Med milliardformue har Mary-Kate (t.v.) og Ashley råd til de beste av de beste advokatene. Men hva er det Mary-Kate ikke tør fortelle? Foto: All Over PressVis mer

Vet hemmelighet om Heaths død

Mary-Kate ber om rettslig immunitet.

SEHER.NO:  Kanskje bransjens rikeste skuespiller Mary-Kate Olsen holder tilbake informasjon om Heath Ledgers død. Nå vil hun snakke, men med advokatene sine i ryggen, bare om hun får rettslig immunitet, ifølge The Daily Telegraph.

Altså at hun ikke kan straffes for hva det nå enn er som hun ikke vil fortelle.

Spekulasjonene er store om hva det kan være som hun ikke vil avsløre. Men det er tydeligvis ikke setter den unge stjernens i et bra lys, siden hennes krav kan tyde på at informasjonen avslører en kriminell handling som hun er involvert i.

Heath Ledger døde som kjent den 22. januar i år, av en dødelig blanding og mengde sovepiller, smertestillende og angstdempende medisiner. Han ble bare 28 år.

Det var Mary-Kates massør som fant ham livløs i hans leilighet i New York. Først etter å ha forsøkt å ringe Mary-Kate flere ganger i løpet av ni minutter ringte hun etter ambulanse.

Dette førte til endel spekulasjoner. Og blant annet at det at massøren kastet bort mange minutter på å ringe Mary-Kate, kan ha vært forskjellen mellom liv og død for Heath.

Leiligheten leide han forøvrig av tvillingene Olsen, og ryktene skal ha det til at han og Mary-Kate hadde et forhold. Sikkert er det i hvert fall at de var meget gode venner, men at hun har nektet å uttale seg om hans dødsfall i ettertid.

Politiet vurderte å ta henne inn til avhør, men valgte å la være. Men nå er hun altså i søkelyset igjen.

Hva er det hun ikke vil fortelle? Heaths fans er nok uansett lite imponerte over at hun har tilbakeholdt informasjon så lenge.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!


LES OGSÅ: Tatoverte Heaths hjerte

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.