- Han gir ofte de samme frasene, det blir litt "fraser på automat", mener "Ungkaren"-deltager Elin Synnøve Bråthen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
- Han gir ofte de samme frasene, det blir litt "fraser på automat", mener "Ungkaren"-deltager Elin Synnøve Bråthen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Vet fortsatt ikke hvem Jørgen er

Jørgen mangler én vesentlig ting, mener "Ungkaren"-deltageren.

SEHER.NO: Torsdag var det slutt for Elin Synnøve Bråthen (39) i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Men Sørreisa-kvinnen er langt fra bitter over akkurat det. Ifølge henne selv sliter hun nemlig fortsatt med å plassere årets ungkar, Jørgen Festervoll (30).

- Hadde han vist ekte varme eller dybde, kunne han ha lokket meg inn slik at jeg hadde hatt lyst til å nærme meg ham. Men det jeg lurer på er om han bare lar seg interessere når damene er frampå. Han virker usikker- og må nærmest bli overfalt for å ta et steg videre. Og jeg kan vel si så mye at jeg ikke tenner på slike mannfolk, sier hun til Seher.no.

Usikker eller ei - enda mer forvirret har hun blitt etter at hun har fulgt programmet på TV.

- Jeg stilte meg åpen, det gjorde jeg absolutt. Men jeg følte at han ikke var ekte nok, jeg lurer fortsatt på hvem han er, forteller hun.

Til Seher.no har 39-åringen tidligere uttalt at hun hadde trengt mer tid hvis hun skulle falt hundre prosent for Festervoll.

-  Å bli forelsket på en slik måte, er liksom ikke helt meg. Jeg trengte nok mer tid, men jeg innrømmer gjerne at jeg var betatt av ham - han var jo tiltrekkende. Derfor holdt jeg meg også litt tilbake, men det var vel kanskje helt feil tenkt. Uansett, jeg føler vel at jeg gikk ut med stil, sa hun fredagen som var.

Hittil har seertallene på årets "Ungkaren 20 vs. 40" vært litt svakere enn hva TVNorge hadde regnet med på forhånd. Akkurat det tror Elin Synnøve at hun vet i hvert fall deler av grunnen til.

- Man kan ikke forvente at seerne skal engasjere seg så veldig, for eksempel når det er såpass mye klining - uten at det er noe som leder opp til det. Det hadde kanskje vært mer spennende hvis det var en utvikling i relasjonen mellom Jørgen og enkelte av kvinnene - i steden blir det litt "kleint". Mange seere tar nok heller imot et kyss hvis det er en historie de kan ta del i.

- På samme måte tror jeg at en mer sårbar Jørgen ville vekket mer sympati hos seerne. Når "Ungkaren" går så uberørt gjennom programmet, blir han vanskelig å sympatisere med.

39-åringen understreker at hun synes Jørgen Festervoll er en flott mann. Samtidig mener hun deler av programmet blir litt for ensformig.

- Han gir ofte de samme frasene, det blir litt "fraser på automat". Etter at vi hadde kysset på pianodaten, noe som aldri ble vist på TV, sa han til meg at "dette var ikke helt feil, var det vel"? Det samme sa han jo til flere av de andre som han var litt nærgående med, sier Elin Synnøve Bråthen, som står fast ved at hun aldri ble forelsket i "Ungkaren".

- Hvordan kan man bli forelsket i en person man ikke vet hvem er? spør hun.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Sykdommen gjør henne syltynn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.