RASTE: Tori Spelling ble rasende da hun ikke slapp inn på showet til Christian Siriano uten å vise invitasjon.  Foto: All Over Press
RASTE: Tori Spelling ble rasende da hun ikke slapp inn på showet til Christian Siriano uten å vise invitasjon. Foto: All Over PressVis mer

- Vet dere ikke hvem jeg er!?

Rasende Tori Spelling ble nektet adgang på moteshow...

SEHER.NO: Å komme inn på eksklusive motevisninger er ikke alltid så mye enklere for kjendiser, enn det er for vanlige folk.

Det fikk hvertfall tidligere "Beverly Hills 90210"-stjerne Tori Spelling (35) oppleve da hun skulle delta på "Project Runway"-designeren Christian Sirianos moteshow i New York denne uken.

Spelling, som hadde reist fra LA for å overvære begivenheten, ble spurt om å vise sin invitasjon ved inngangen til showet, skriver Daily Mail.

Det var da Tori skal ha "sprukket".

- Vet dere ikke hvem jeg er? skal tv-stjernen ha skreket.

Livredde for at hun skulle lage en skikkelig scene, dukket et team av Fashion Week-ansvarlige opp og sa til vakten at Spelling kunne få slippe inn.

Kort tid etter at hun tok plassen sin på første rad virket Tori imidlertid strålende blid igjen, dog med en litt skarp mine.

Kanskje det var sult som drev henne til vanvidd?

Tv-stjernen har nemlig gått kraftig ned i vekt siden fødselen av hennes andre barn, Stella, for et år siden, og er nå nesten radmager å regne.

Spelling har tidligere fortalt at det er det å være i rampelyset som har ført til at hun ønsket å gå ned i vekt.

- De vurderer deg hele tiden. Du forsøker å være den personen som sier "åh, jeg bryr meg ikke", men man føler presset. Du er der ute, bildet ditt er i alle blader. De ser på deg fra alle vinkler, uansett hva du gjør. Alt må se bra ut, og selvfølgelig er det press for at det skal det. Jeg føler det helt klart, har Tori uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beverly Hills-jentene sammen igjen!