Julian Sands:

- Vet at han er død

Broren til den savnede skuespilleren Julian Sands frykter det verste.

SAVNET: Julian Sands forsvant etter en fjelltur. Han er fortsatt savnet. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
SAVNET: Julian Sands forsvant etter en fjelltur. Han er fortsatt savnet. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det har snart gått to uker siden den britiske skuespilleren Julian Sands (65) ble meldt savnet etter en fjelltur i Mount Baldy-området i San Gabriel-fjellene i Sør-California.

Det var kona til Sands som først meldte han savnet. Ingen har hørt fra ham, og det har pågått leteaksjoner.

Nå uttaler broren seg om forsvinningen. Nick frykter det verste.

- Vet det i hjertet

- Han er ennå ikke antatt død, men jeg vet i mitt hjerte at han er død, forteller Sands bror i et intervju med den britiske avisen Craven Herald & Pioneer, gjengitt av ET.

Han blir likevel ikke overrasket om broren plutselig dukker opp.

THERESE-SAKEN: Klarsynte Michael Winger forteller hva han mener skjedde med ni år gamle Therese Johannessen. Reporter: Lina Hekkli. Video: NRK/«Therese - jenta som forsvant», Nora Skavhaug Vis mer

- Søskenrivalisering er det det er, så det ville vært veldig typisk han å gå ut derfra bare for å bevise at jeg tok feil.

Ifølge broren er fjellområdet 65-åringen forsvant i et av favorittplassene hans i verden, og uttaler at Sands dro dit så ofte han kunne.

- Julian likte å si: «Jeg har aldri hatt ferie, men jeg hviler av og til». Vel, han hviler nå på et sted han virkelig ville godkjent og likt.

- Vil bli savnet

Sands og broren skulle egentlig møtes mandagen etter han ble meldt savnet, for å drikke et par øl. Brødrene har nemlig en «mandagsklubb».

Nick sier til den britiske avisen at broren vil bli savnet, og at de skal skåle for han når resten av brødregjengen igjen møtes.

Sands er nok mest kjent fra filmene «A Room With a View» og «Leaving Las Vegas». Han er en av to savnede turgåere, som har vært savnet siden 13. januar.

Nylig ble bilen hans funnet i samme område.

Skuespillerens familie har gitt ut en uttalelse, der de takker de som har deltatt i redningsarbeidet.

LES OGSÅ: Skjulte sykdommen på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer