Martine Lunde om «Skal vi Danse: All stars»:

- Vet aldri hva som skjer

Influenseren har nervene i høyspenn.

DYNAMISK DUO: Martine Lunde og Tarjei Svalastog danset jive under lørdagens sending. Foto: Espen Solli, TV 2 @espensolli
DYNAMISK DUO: Martine Lunde og Tarjei Svalastog danset jive under lørdagens sending. Foto: Espen Solli, TV 2 @espensolli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse: all stars» er inne i sin tredje uke, og det er ingen tvil om at deltakerne blir bedre og bedre. Under helgens sending var det trolig flere seere som sperret opp øynene da hele fire par nærmet seg toppkarakter av dommerne.

Etter en nervepirrende duell mellom Eirik Søfteland (34) og Lasse Matberg (37), var det til slutt Matberg som måtte forlate konkurransen.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe gir programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

Kjenner på presset

Forrige uke var det influenser Martine Lunde (26) og partneren Tarjei Svalastog (24) som sto i faresonen.

Til Se og Hør forteller Lunde, som for øvrig er ambassadør for Reality Awards, at hun er takknemlig for at hun ikke var blant de utsatte, men at hun følte med de som måtte ut i duell.

Lunde legger også til at deltakerne blir ilagt visse forventninger, og hun kjenner på presset ved å delta i det som mange betegner som en «flinkissesong».

- Det er litt som å gjøre sitt aller beste på jobb og plutselig bli avskjediget. Man vet aldri hva som skjer. Det å gå rett videre til neste runde er en utrolig deilig følelse.

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han lørdag røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

- Minner mer om folkedans

Flere seere har nok bemerket seg det høye nivået under årets «Skal vi danse»-sesong, noe Lunde også har bitt seg merke i.

- Det er et sinnssykt kjør. Man har jo hele tiden i bakhodet at «dette kan være det siste jeg gjør på denne parketten» - og det er en rar følelse.

Lunde, som ble premiert med totalt 21 dommerpoeng for sin jive, forklarer at hun har mye å takke dansepartneren sin for. Ifølge Lunde var det han som gjorde at de fikk en såpass høy poengsum under lørdagens sending.

- Den jiven min minnet mer om en folkedans enn noe annet. Mye av grunnen til at det gikk så bra som det gjorde er takket være Tarjei. Det hadde ikke gått uten han, mener influenseren.

URETTFERDIG: Iselin Guttormsen var skuffet over dommerenes tilbakemeldinger. Reporter: Jonas Hammer. Video: Luna Lea/TV 2 Vis mer

Førstkommende lørdag skal hun prøve seg på salsa, en dans hun er noe usikker på om fikk bryne seg på under forrige deltakelse. Hun innrømmer at nervene er i høyspenn, men setter all sin lit til partner Svalastog.

- Tarjei elsker den type dans, så jeg tror det skal gå bra.

«Skal vi danse» er nominert til Årets underholdningsprogram under samme begivenhet.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media .

LES OGSÅ: Stjerneduoen har funnet lykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer