SØTE: Chrissy Teigen og ektemannen John Legend, med babyen Luna Simone på tur i Saint Tropez for noen dager siden.  Foto: Abaca
SØTE: Chrissy Teigen og ektemannen John Legend, med babyen Luna Simone på tur i Saint Tropez for noen dager siden. Foto: Abaca Vis mer

Vesle Luna sjarmerte fotografene i senk

Chrissy Teigen og John Legend tok med datteren på sin aller første ferie i Saint-Tropez.

Publisert

SEOGHØR.NO: Superparet Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) ble foreldre til nydelige Luna for tre måneder siden, og ser virkelig ut til å nyte tilværelsen.

Det vakre ekteparet ferierte nylig i solfylte Saint-Tropez, sammen med datteren Luna (3 måneder), som sjarmerte fotografene i senk, mandag.

Trioen er for tiden på reise i Europa - Lunas aller første ferie.

Den lille klumpen så nydelig ut i en rosa og hvit-rutete body, da foreldrene var ute for å kjøpe seg en iskrem.

Før de ankom Saint-Tropez var de i Lake Como i Italia, hvor paret giftet seg for tre år siden. De nybakte foreldrene var også i Paris, Sveits og Milano.

Saken fortsetter nedenfor. 

FAMILIEN: Chrissy Teigen med ektemannen John Legend og datteren Luna Simone. Foto: Abaca
FAMILIEN: Chrissy Teigen med ektemannen John Legend og datteren Luna Simone. Foto: Abaca Vis mer
SØT: Lille Luna ser ut til å kose seg i mamma Chrissys favn.  Foto: Abaca
SØT: Lille Luna ser ut til å kose seg i mamma Chrissys favn. Foto: Abaca Vis mer

Men det er ikke første gang det lille nøstet sjarmerer verden. Få dager etter fødsel bestemte de nybakte foreldrene seg for å dele det første bildet av den nyfødte med offentligheten.

Chrissy delte nemlig et søtt bilde av lille Luna på Instagram, der den ferske ettbarnsmoren holdt datteren forsiktig i armene.

Og det gikk ikke mange timene før den stolte pappaen John Legend fulgte opp. Onsdag la han selv ut et bilde av nurket på sin Instagram-profil, der fansen fikk en ordentlig titt på den lille jentas ansikt.

Saken fortsetter under bildet.

Selv om John Legend ikke skrev noe under bildet, lot derimot ikke kommentarene fra fansen vente på seg.

- Herregud, så søt. Nyt denne tiden, skrev en bruker som kaller seg «jacobsentherese».

- Så nydelig!!!! skrev brukeren «jayl_0» begeistret.

- Naawww, hun er den søteste, skrev brukeren «muthujewellery».

- Hun er fullstendig praktfull, skrev brukeren «tonitonitonh», fulgt av emneknaggen «in love».

Fikk fertilitetsbehandling

Teigen og Legend slet lenge med å bli gravide, men i midten av oktober i fjor kunne den vakre modellen endelig vise frem en liten kul på magen.

I februar avslørte Teigen at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse. Gjennom modellens prøverørsbehandling valgte hun selv kjønnet på sin førstefødte:

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK BARN: Chrissy Teigen og John Legend slet lenge med å bli gravide.  Foto: SipaUSA
FIKK BARN: Chrissy Teigen og John Legend slet lenge med å bli gravide. Foto: SipaUSA Vis mer

Den mørke skjønnheten ville gjerne ha en datter for ektemannens skyld:

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en liten jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter, sa Chrissy Teigen til People.

Det var under innspillingen av TV-programmet «FABLife» i september 2015 at 30-åringen avslørte at hun og ektemannen hennes har gått til prøverørsbehandling.

LES OGSÅ: Dette skal prinsen hete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer