Verver Paradise-deltagere på byen

Fram til nyttår kommer jeg til å være innom alle utesteder i byen, omtrent i hele landet, sier årets vinner Niklas Vindel.

<strong>LETER ETTER NYE PARADISE-DELTAGERE:</strong> Niklas Vindel kunne tidligere i år feire da han gikk til topps i TV3-serien «Paradise Hotel». Nå jobber han med å finne nye deltagere på byen. Her er han under årets finalefest. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LETER ETTER NYE PARADISE-DELTAGERE: Niklas Vindel kunne tidligere i år feire da han gikk til topps i TV3-serien «Paradise Hotel». Nå jobber han med å finne nye deltagere på byen. Her er han under årets finalefest. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter to sesonger som deltaker i TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel», har drammenseren Niklas Vindel nå begynt å jobbe bak kamera.

Vindel - som gikk til helt til topps sammen med Madelen Voreland Berås i årets utgave av konkurransen - har ifølge Dagbladet fått jobb med å lete etter gode Paradise-deltagere på utesteder i hovedstaden og resten av landet.

- Jeg skal finne de perlene som ikke har søkt selv.

- Fremtil nyttår kommmer jeg itl å være innom alle utesteder i byen, omtrent i hele landet, sier han til avisen.

Den såkalte «aktive castingen» kommer i tillegg til de flere tusen ungdommene som søker selv via TV3s nettsider.

- Aktiv casting er et godt supplement. Det er ikke slik at deltakerne sendes rett fra byen til TV-innspillingen. Vi kommer i kontakt med aktuelle kandidater, oppretter dialog og tar opp tråden i dagene etter.

- Slik får de vi snakker med tid og anledning til å tenke gjennom om dette er noe de virkelig vil, sier informasjonssjef i TV3, Glenn Ø. Støldal til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Paradise-par avbrøt forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer