Gigi Hadid:

- Verste smerten i mitt liv

Supermodellen Gigi Hadid åpner seg om fødselen.

VONDT: Gigi Hadid fødte i september sitt første barn. Nå åpner hun opp om opplevelsen. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB
VONDT: Gigi Hadid fødte i september sitt første barn. Nå åpner hun opp om opplevelsen. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Det har nå gått litt over fire måneder siden supermodellen Gigi Hadid (25) og den tidligere One Direction-stjernen Zayn Malik (28) fikk sitt første barn sammen. I september kunne de nemlig ønske vesle Khai Hadid Malik velkommen til verden.

«Den lille jenta vår er her, sunn og vakker», skrev artisten på Twitter.

Det kan nok virke overveldende å skulle legge seg inn på en fødestue for å føde et barn for første gang, spesielt i en pandemi.

Hadid er intet unntak, og i et lengre intervju med Vogue åpner supermodellen seg nå om fødselen, og om hvordan både hun og Malik opplevde det hele.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

- Det gikk ikke opp for meg

Når den ferske moren skal beskrive sin egen fødsel, som foregikk hjemme på familiegården i Bucks County i Pennsylvania, forteller hun at det var som om hun hadde et dyr inne i seg.

Ved sin side gjennom den 14 timer lange fødselen hadde hun kjæresten, Zayn, moren Yolanda, søsteren Bella, en jordmor og hennes assistent.

- Når du ser noen gå gjennom noe sånt, så ser du på dem på en annen måte. Jeg så sikkert gal ut, faktisk. Jeg var en dyrekvinne, deler hun.

25-åringen avslører at det var kjæresten som tok imot babyen, før hun i det hele tatt skjønte at fødselen var over.

- Det gikk ikke opp for meg at hun var ute. Jeg var så sliten, og da jeg kikket opp så holdt han henne. Det var så søtt, skryter hun.

- Verste smerten i mitt liv

Videre forteller Hadid at hun i utgangspunktet ønsket å føde på et sykehus i New York, men at pandemien satte en stopper for dette. Gården hun bor på ligger nemlig 90 minutter fra Manhattan, og de fleste sykehus i byen har et krav om maks antall mennesker på fødestua.

Dermed bestemte hun og sangeren seg for en hjemmefødsel - i et oppblåsbart badekar plassert midt på badegulvet.

- Jeg måtte grave dypt. Jeg visste at det ville bli den verste smerten i mitt liv, men du må bare overgi deg og tenkte at det er det det er. Jeg elsket det.

Hun forteller videre at Malik, som de seineste årene har vært svært mediesky, sammenliknet opplevelsen med en dokumentar han hadde sett om løver - der løven venter nervøst på at løvinnen skal føde - og at han skal ha følt seg totalt hjelpesløs.

«Så forelsket»

Som nevnt var det i september i fjor at paret kunne ønske datteren velkommen til verden. Nyheten avslørte altså Malik på Twitter, der han kunngjorde at den lille jenta var både sunn og vakker.

«Å prøve å sette ord på hvordan jeg har det akkurat nå, ville være en umulig oppgave. Kjærligheten jeg føler for dette lille mennesket er utenfor min forståelse. Takknemlig for å kjenne henne, stolt over å kalle henne min, og takknemlig for livet vi får sammen», fortsatte han.

Kort tid seinere delte også Hadid den gledelige nyheten på Instagram.

«Vår lille jente kom til oss denne helga, og hun har allerede endret verdenen vår. Så forelsket,» skrev hun.

LES OGSÅ: Kylie Minogue deler gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer