Verst kledd gjennom tidene

Her er Oscar-utdelingens største kjoletabber! Se bildene.

OOOPS: Både artisten Björk (t.v) og skuespillerne Gwyneth Paltrow og Daryl Hannah har tidligere år vært noe uheldige med sine kjolevalg i anledning Oscar-utdelingen.. Foto: Stella  Pictures/ All Over Press
OOOPS: Både artisten Björk (t.v) og skuespillerne Gwyneth Paltrow og Daryl Hannah har tidligere år vært noe uheldige med sine kjolevalg i anledning Oscar-utdelingen.. Foto: Stella Pictures/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til mandag, kan du på nytt følge Oscar-festen på Seoghør.no.

Pressen pleier ikke være nådig i sin vurdering av spesielt kjendiskvinnenes utvalgte antrekk etter Oscar-festen - kanskje ikke så rart når stjernene kan velge og vrake i tilbud fra både kjente designere og eksklusive juvelforhandlere.

Men på tross av profesjonell assistanse til å fikse både hår, sminke og antrekk, klarer kjendisene gang på gang å begå motetabber på Oscar-utdelingen. Mens vi venter på at årets stygge eller vakre kjoler skal åpenbare seg, kan vi se tilbake på tidligere Oscar-tabber.

Det mest kjente eksemplet er nok den spesielle svanekjolen til artisten Björk, designet av Marjan Pejoski, som hun var iført på Oscar-utdelingen i 2001. Blant annet UsMagazine har antrekket på sin liste over Oscar-utdelingens verst kledde gjennom tidene.

Også i 2002 klarte kjendisene å skape misnøye blant pressens motekritikere. Skuespiller Gwyneth Paltrow lignet mest på en goth-prinsesse og Alexander McQueen-kjolens tynne stoff var svært uflatterende for brystpartiet hennes.
 
Samme år stilte «Kill Bill»-stjernen Daryl Hannah i en sjaskete blekrosa kjole - med knehøye gullstøvletter og «wet look»-krøller var motekatastrofen komplett.

Vil stjernene kle seg bedre eller dårligere i år? Følg med på Seher.nos oppdateringer fra Oscar-utdelingen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er de Oscar-nominerte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer