«RTL Turmspringen»:

- Verre enn jeg hadde trodd

Den tyske storavisen Bild rapporterer om skade etter skade.

BLODIG: Denne realitykonkurransen har vist seg å være en skadelig affære. Foto: Skjermdump / Instagram
BLODIG: Denne realitykonkurransen har vist seg å være en skadelig affære. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Reality-tv har virkelig slått rot i underholdningsverdenen, og har blitt en viktig bit av kaken til kringkastere verden over. I Norge benker vi oss ned foran skjermen uke etter uke og engasjerer oss i programmer som «Farmen kjendis», «71 grader nord» og «Kompani Lauritzen».

Også Tyskland er bitt av basillen, og for tiden ruller programmet «RTL Turmspringen» på skjermen. Det kan sammenliknes med det kortlevde TV 2 -programmet «Skal vi stupe».

Et knippe tyske kjendiser skal gjennomføre flere ulike stup, og ifølge den tyske storavisa Bild er det flere av deltakerne som har skadet seg i løpet av innspillingen.

GÅR GALT: «Below Deck»s spin-off-serie «Below Deck Adventure» ble spilt inn i Norge, men oppholdet blir kort for en av de ansatte ved luksusyachten. Video: Rød Løper / TV 2 Play Vis mer

Sprukket brystimplantat

Flere av kjendisene som er med har pådratt seg alvorlige skader i oppkjøringen til «RTL Turmspringens» livesending. Blant annet har verdensmester i bob, Kevin Kuske (44), revet flere sener i skulderen.

En annen deltaker, Irina Schlauch (32), stupte med ansiktet rett ned i vannflaten. Da hun kom opp til bassengkanten blødde hun neseblod og hadde behov for medisinsk hjelp.

En tredje deltaker, Vanessa Mariposa (30), har ifølge Bild sprukket brystimplantatet sitt i tillegg til å sprekke opp leppa. Hun har delt på sin Instagram at deltakelsen i programmet har vist seg å være langt tøffere enn hun først trodde.

- Tviler på om jeg klarer det

Mariposa har delt et innlegg hvor hun viser frem sin blødende leppe, samt flere videoer hvor hun øver seg på å stupe. Hun legger ikke skjul på at det har vært enormt krevende å være med på dette konseptet.

BLÅTT: Mariposa viser frem blåmerkene sine på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
BLÅTT: Mariposa viser frem blåmerkene sine på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Som dere vet har jeg trent veldig, veldig mye i forbindelse med «RTL Turmspringen», og jeg må si at det går mye verre enn jeg hadde trodd. Jeg syns det var gøy i begynnelsen men jeg tviler på om jeg klarer det. Jeg gir 150 prosent men det fungerer likevel ikke, skriver hun og fortsetter:

«NØDT ELLER SANNHET»: Vidar Villa kommenterer deltakelsen i den omstridte realityserien. Reporter: Selene Lie. Video: Jenny Aas. Klipp: Celina Morken Vis mer

- Jeg må helt ærlig si at dette er det tøffeste programmet jeg har vært med på. Jeg undervurderte dette skikkelig. I går sprakk jeg leppa mi på trening, jeg har store blåmerker på bena og hoftene og det har dratt meg ned mentalt å ikke forbedre meg. Mange får til dette, men for meg er det en stor utfordring.

- Jeg har den beste treneren som prøver så hardt, men stuping er bare ikke min styrke, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Kom sterkere ut av det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer