- Verne bedro meg

Først kom deres private sexvideo på avveie. Nå anklager eksen Mini-Me for utroskap!

BESKYLDES FOR UTROSKAP: - Han ville ikke fortelle til noen at vi var kjærester, forteller eksen. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR UTROSKAP: - Han ville ikke fortelle til noen at vi var kjærester, forteller eksen. Foto: All Over Press Vis mer
LOS ANGELES (Seher.no): Forrige uke dukket det opp en sexvideo med den kortvokste "Austin Power"-stjernen, Verne Troyer (39), og ekskjæresten, Ranae Shrider (22), på internett.

Ranae, som jobber som skuespiller og modell, avslører nå til In Touch magazine at Verne var langt fra en god kjæreste gjennom de seks månedene de holdt sammen.

- Jeg elsket ham og brydde meg om ham, men akkurat nå er jeg veldig såret, sier hun til bladet.

Verne saksøkte nettstedet TMZ etter at de viste et klipp av sexvideoen på siden deres. Men 22-åringen er mer lei seg over måten den 81 cm høye ekskjæresten behandlet henne på enn selve lekkasjen av filmen.

- Han var utro mot meg flere ganger. Jeg var det ikke en eneste gang med ham for jeg tok forholdet vårt seriøst. Dette er den første mannen jeg noen gang har flyttet sammen med, avslører hun til In Touch.

Verne og Ranae møtte hverandre for første gang på nyttårsaften på Playboy Mansion i fjor og flyttet raskt sammen. Nå klandrer hun Vernes kompiser og alkoholen for å ha ødelagt forholdet deres.

- Jeg ble aldri helt akseptert av vennene hans fordi jeg alltid holdt et øye med hvor mye han drakk.

Hun synes også det var trist at Verne ønsket å holde forholdet deres hemmelig.

- Han sa til meg at han bare fortalte folk at han hadde kjæreste hvis noen spurte, og han håpet at ingen ville spørre. Hvis du er i et ordentlig forhold vil man vel at folk skal vite om det? Det virker veldig rart på meg, forteller hun til bladet.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke en gold-digger