- Verdien mye høyere enn 15 millioner

Kjendisenes markedsverdi skyter i været av «Hver gang vi møtes».

<strong>TJENER FETT:</strong> Deltagerne i Hver gang vi møtes kan tjene fett på deltagelsen i programmet. Foto: Scanpix
TJENER FETT: Deltagerne i Hver gang vi møtes kan tjene fett på deltagelsen i programmet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisene som denne våren stiller opp i TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes», kan smile hele veien til banken. Eksperter har regnet ut at verdien av deltagelsen ligger på minst 15 millioner kroner for hver av de syv artistene.

- Da snakker vi bare om verdien av TV-tiden. I tillegg kommer verdien av tilleggsomtalen i sosiale medier og på andre medieplattformer. Så vi kan trygt slå fast at verdien er mye høyere enn 15 millioner, men det er ikke så lett å tallfeste, sier Jakob Schjerven i MediaCom til VG.

For å komme fram til summen, har han estimert ren sangtid eller andres fremføring av egen sang i forhold til minuttpriser for reklame på TV-kanalen.

Øyvind «Vinni» Sauvik er en av deltagerne i «Hver gang vi møtes». Hans manager, Gunnar Pettersen Greve, synes tallet er et bra hint, som han kommer til å ta med seg.

- Det tar jeg med som nyttig informasjon når jeg skal forhandle avtaler videre for Vinnis karriere og virke. Det er greit at noen kan verdisette den. Det er vanskelig for meg å bedømme hva en slik markedsføring er verdt, men jeg tar dette tallet som et godt hint, sier han til VG.

Bertine Zetlitz er en annen av deltagerne i programmet. Hun lanserte fredag sitt nye album, noe som kan være et lurt valg taktisk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ser ikke ut som hun gjør på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer