Céline Dion:

Verdensstjernen viste litt for mye under moteuka

Dion med kjole-glipp.

VEKKKER OPPSIKT: Den berømte artisten var litt uheldig med kjolevalget under en motevisning på moteuka i Paris tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
VEKKKER OPPSIKT: Den berømte artisten var litt uheldig med kjolevalget under en motevisning på moteuka i Paris tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den verdenskjente kanadiske artisten Céline Dion (51) er ikke redd for å sjokkere. De siste årene har hun gått gjennom en ekstrem mote- og utseendeforvandling, og hun har dukket opp på den røde løperen i mer eller mindre oppsiktsvekkende kreasjoner.

51-åringen har tidligere uttalt at hennes sans for mote særlig vokste frem etter at hun opplevde å miste både broren og ektemannen i løpet av få dager i januar 2016.

Senest i forrige uke sjokkerte Dion på gata i Paris - da kom hun like godt uten bukser i anledning Paris Fashion Week. Antrekket lignet en badedrakt, og stjernen hadde på seg en spraglende stor jakke i matchende farger.

Det er derimot ikke den eneste antrekksskandalen Dion sto for under den prestisjetunge moteuka. «My Heart Will Go On»-stjernen dukket nemlig opp i en minst like avslørende kjole onsdag denne uken.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

Viste litt for mye

Det var under motevisningen av designeren Alexandre Vauthiers klær at Céline Dion hadde en liten kjoleglipp - foran et fullsatt pressekorps og paparazzier.

Dion var elegant kledd i en kort silkekjole som viste frem de lange, solbrune bena hennes. Kjolen var også utringet og hadde lange, ekstravagante armer.

LITEN GLIPP: Dion viste litt for mye under moteuka i Paris. Foto: NTB Scanpix
LITEN GLIPP: Dion viste litt for mye under moteuka i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det som folk derimot la best merke til, var at stjernen på et tidspunkt viste undertøyet sitt.

BLEMME: Celine Dion smilte til kameraene - tilsynelatende uvitende om at undertøyet hennes var synlig. Foto: NTB Scanpix
BLEMME: Celine Dion smilte til kameraene - tilsynelatende uvitende om at undertøyet hennes var synlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjolen hennes var nemlig så kort at hun viste hva som skjulte seg under den. Det så ikke ut til at Dion selv fikk med seg den noe uheldige glippen - men motetabben ble foreviget av et titalls paparazzier som fanget opptrinnet på kamera.

Dion har hatt på seg en rekke ulike antrekk i løpet av de syv dagene den verdenskjente motefestivalen varer.

Hun har vært en sentral del av motebildet de siste årene, og er ofte i sentrum når store motebegivenheter arrangeres.

Dukket opp i trusa

Også forrige helg sjokkerte 51-åringen på motefronten i Paris. Som allerede nevnt, hadde hun like godt droppet å ta på seg bukser på gaten i den franske hovedstaden.

KASTET KLÆRNE: Celine Dion dukket like godt opp i trusa på gata i Paris forrige helg. Foto: NTB Scanpix
KASTET KLÆRNE: Celine Dion dukket like godt opp i trusa på gata i Paris forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Man kan i hvert fall ikke anklage Dion for å være beskjeden. Hun vinket til fansen mens hun var ikledd en svært fargerik badedrakt-lignende kreasjon som overlot lite til fantasien.

51-åringen hadde for anledningen også tatt på seg en stor matchende jakke i samme farger og mønster.

SKILLER SEG UT: Céline i en kjole fra motedesigner Iris Van Herpen. Foto: NTB Scanpix
SKILLER SEG UT: Céline i en kjole fra motedesigner Iris Van Herpen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var kanskje ikke så rart at Dion valgte å ha på seg minimalt med klær i Paris. Som kjent var det svært høye temperaturer i store deler av Europa i forrige uke - på grunn av hetebølgen som førte til temperaturer på langt over tretti grader.

Mandag formiddag denne uken dukket hun også opp under en motevisning, stilig antrukket i en svart kjole og matchende, lange skinnhansker.

Også for et par uker siden vekket Dion oppsikt hvor hun da sjokkerte etter å ha farget håret lyst og blitt blondine.

Med et bilde på Instagram poserte «My Heart Will Go On»-stjernen med nyklippet lugg i en mønstret JW Anderson-kjole og digre Dior-solbriller. Fargesterke pumps fra Saint Laurent og veske fra Hermès med et Gucci-skjerf rundt hanken fullførte antrekket.

Vis mer

Mistet mann og bror

Det hersker liten tvil om at Dion har opplevd en rekke vanskelige ting de siste årene.

I januar 2016 kom den triste beskjeden om at hun hadde mistet ektemannen sin, René Angélil. Han gikk bort 73 år gammel, som følge av strupekreft. Han fikk kreftdiagnosen første gang i 1999, men var friskmeldt i flere år før kreften kom tilbake.

ENKEL STIL: Céline Dion avbildet sammen med ektemannen og sønnen René-Charles i 2010, den gang med en mer nedtonet stil enn hun kjører i disse dager. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ENKEL STIL: Céline Dion avbildet sammen med ektemannen og sønnen René-Charles i 2010, den gang med en mer nedtonet stil enn hun kjører i disse dager. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Bare to dager etter ektemannens død mistet Dion også storebroren sin, Daniel, til kreft. Han ble 59 år gammel.

For halvannet år siden fortalte trebarnsmoren at klær og mote har blitt en kilde til glede i livet hennes etter den tunge tiden, der hun mistet både ektemannen og broren.

- Det er fantastisk hvordan litt fantasi kan endre humøret, fortalte hun til People den gang, og fortsatte:

- Jeg har alltid elsket mote, så langt tilbake jeg kan huske. Men som alle vet, så har jeg gått gjennom noen svært vanskelige perioder de siste årene, og jeg tror at jeg sprer vingene litt mer i disse dager ved hjelp av vakre klær og tilbehør.

I 1991 forlovet Dion seg med René Angélil, og tre år senere giftet de seg. Duoen fornyet også ekteskapsløftene i Las Vegas i år 2000. Da ektemannen døde i 2016, ble Dion sittende igjen med ansvaret for deres tre sønner René-Charles (17) og tvillingene Eddy og Nelson (7).

LES OGSÅ: Blir pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer