Céline Dion:

Verdensstjernen viste litt for mye under moteuka

Dion med kjole-glipp.

VEKKKER OPPSIKT: Den berømte artisten var litt uheldig med kjolevalget under en motevisning på moteuka i Paris tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
VEKKKER OPPSIKT: Den berømte artisten var litt uheldig med kjolevalget under en motevisning på moteuka i Paris tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den verdenskjente kanadiske artisten Céline Dion (51) er ikke redd for å sjokkere. De siste årene har hun gått gjennom en ekstrem mote- og utseendeforvandling, og hun har dukket opp på den røde løperen i mer eller mindre oppsiktsvekkende kreasjoner.

51-åringen har tidligere uttalt at hennes sans for mote særlig vokste frem etter at hun opplevde å miste både broren og ektemannen i løpet av få dager i januar 2016.

Senest i forrige uke sjokkerte Dion på gata i Paris - da kom hun like godt uten bukser i anledning Paris Fashion Week. Antrekket lignet en badedrakt, og stjernen hadde på seg en spraglende stor jakke i matchende farger.

Det er derimot ikke den eneste antrekksskandalen Dion sto for under den prestisjetunge moteuka. «My Heart Will Go On»-stjernen dukket nemlig opp i en minst like avslørende kjole onsdag denne uken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer