SVETT:Fotoshooten, som ble arrangert av australske Cosmopoliton og Gillette, ble nok en relativt svett affære. Den australske solen er nemlig ikke kjent for å være mild...
SVETT:Fotoshooten, som ble arrangert av australske Cosmopoliton og Gillette, ble nok en relativt svett affære. Den australske solen er nemlig ikke kjent for å være mild...Vis mer

Verdensrekord i bikini

Rekord-mange beach-babes på Bondi...

SEHER.NO: Denne uken var "et hav" av lettkledde, solkreminnsmurte bikinibabes samlet på Bondi Beach i Australia for et av tidenes største bikini-fotoshoot.


Se beach-babesene her!


Arrangementet, som var en promo holdt av australske Cosmopoliton og Gillette, hadde som mål å sette Guinness rekord i  nettopp "verdens største bikini/badedrakt-shoot".

Til stor glede for de mange mannlige tilskuerene på stranden den dagen, samlet altså over 1000 lettkledde damer seg til avbildning i den brennhete sanden.


Kvinnene var en god blanding av betalte modeller og frivillige, og flesteparten var nok mer interessert i "goody bag`en" de fikk med seg enn å sette nye rekorder.


Det ble på forhånd bestemt at selv om det aldri tidligere var satt noen slik rekord, så måtte hvertfall 300 kvinner være på bildet for at det skulle kunne skape verdenshistorie....


Det hele endte nok opp som en meget tett og svett affære, for på vinnerbildet deltok svimlende 1010 bikini-kledde damer. 


LES OGSÅ: - Tidenes bikiniflauser