ROMANTIKK I LUFTEN: George Clooney og forloveden Amal Alamuddin var ikke redd for å vise varme følelser for hverandre under en veldedighetsgalla i Italia i begynnelsen av september. Foto: All Over Press
ROMANTIKK I LUFTEN: George Clooney og forloveden Amal Alamuddin var ikke redd for å vise varme følelser for hverandre under en veldedighetsgalla i Italia i begynnelsen av september. Foto: All Over PressVis mer

Verdenskjent designer bekrefter bryllupssamarbeid

Nå er kjendisbryllupet mellom George Clooney og Amal Alamuddin rett rundt hjørnet.

SEOGHØR.NO: Skuespiller og regissør George Clooney (53) gikk i mange år for å være Hollywoods kjekkeste ungkar, men ikke nå lenger!

Tidligere i år ble det kjent at Clooney hadde funnet lykken med den britiske toppadvokaten Amal Alamuddi (36), og det tok ikke lang tid før kjekkasen gikk ned på kne.

I disse dager planlegges det storslått bryllupsfeiring i Venezia i Italia, og denne helgen ble det kjent at det er den italienske stjernedesigneren Giorgio Armani som står for Clooneys bryllupsantrekk.

DESIGNEREN: Giorgio Armani dresser opp brudgommen. Foto: All Over Press
DESIGNEREN: Giorgio Armani dresser opp brudgommen. Foto: All Over Press Vis mer

- George har bestemt seg for en dress til sitt bryllup, og allerede vært til prøving hos skredderen, fortalte Giorgio Armani selv under moteuken i Milano torsdag, skriver UsMagazine.

Det er foreløpig ikke kjent hva slags kjole, eller hvilken designer, Alamuddi har gått for.

Foreldrene hennes tar regningen

På gjestelisten står selvfølgelig flere av Clooneys Hollywood-venner, og både Matt Damon, Brad Pitt, Angelina Jolie, Bono, Sandra Bullock, og Julia Roberts skal alle ha takket ja til å overvære det storslåtte bryllupet.

Ifølge den amerikanske kjendisbloggeren Perez Hilton skal også Lana del Rey opptre.

STILLER OPP: Både Matt Damon og Brad Pitt kommer i bryllupet. Begge er hevdet å være Clooneys forlover. Det er ennå ikke offentliggjort hvem som får æren.  Foto: All Over Press
STILLER OPP: Både Matt Damon og Brad Pitt kommer i bryllupet. Begge er hevdet å være Clooneys forlover. Det er ennå ikke offentliggjort hvem som får æren. Foto: All Over Press Vis mer

UsMagazine skriver at bryllupet blir avholdt lørdag 27. september, og at det er Alamuddis familie som tar hele regningen.

- Overraskende nok er det hennes familie som betaler for alt, har en kilde nær paret uttalt til nettstedet.

LES OGSÅ: Clooneys ekskjæreste giftet seg i Italia

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.