BEDRE ENN SITT RYKTE: Til å være verdens verste restaurant er maten på Joe Kool's forbausende god. Foto: Se og Hør
BEDRE ENN SITT RYKTE: Til å være verdens verste restaurant er maten på Joe Kool's forbausende god. Foto: Se og HørVis mer

Verdens verste restaurant - eller?

Er du i Phuket, kan du besøke verdens verste restaurant – og ha en fantastisk opplevelse.

SEHER.NO: Joe Kool’s kaller seg et hjem for dårlig mat og overprisede drinker, men heldigvis lyver ”reklamen”. Dette er en amerikansk diner helt på starten av Karon, der blikkfanget er en gul 64’ Chevy som står opp etter veggen. Cocktaillisten er lang og imponerende, happy hour er fra 16 til 19, og drinkene serveres sammen med nypoppet popcorn.

Joe Kool’s ligger i tilknytning til Ramada Resort, med et vakkert basseng rett utenfor restauranten. Som gjest får du bruke både det og barneavdelingen i 2. etasje.

Åpnet for tidlig
De som jobber her kan ikke forklare hvorfor det er verdens verste restaurant. Derfor spurte vi sjefen for Ramada-hotellet, John Williams.

– Da vi åpnet for et år siden var vi verdens verste. Vi åpnet nemlig litt for tidlig, ler han. Menyen, som er laget som en avis, forteller den fiktive historien bak stedet, og den er god.

Når du er blitt sulten av å spille biljard, kan du meske deg i burgere, thaimat, australske biffer, italienske klassikere og mye annet snadder.

I høysesongen er det levende musikk hver kveld, med ”verdens verste band”, filippinske The Voice Out Band, som i virkeligheten er imponerende bra. I pausen mellom settene går musikerne rundt og snakker med publikum, og barn som har lyst til å prøve seg som artister inviteres gladelig opp på scenen.

Servicen er natt og dag på samme tid. Ufattelig sure kvinner og superhyggelige menn bidrar også til å gjøre Joe Kool’s til en spesiell restaurant. Du finner neppe maken!