Aqua-Lenes eksmann:

- Verdens vakreste

Aqua-Søren deler varme ord om sin tidligere ektefelle.

TIDLIGERE EKTEPAR: Lene Nystrøm og Søren Rasted var gift i 16 år og har to barn sammen. Foto: Thomas Laursen
TIDLIGERE EKTEPAR: Lene Nystrøm og Søren Rasted var gift i 16 år og har to barn sammen. Foto: Thomas Laursen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2017 kom sjokknyheten om at Aqua-paret Lene Nystrøm (50) og danske Søren Rasted (54) skulle skilles, etter hele 16 år som mann og kone. Eksparet jobbet sammen i den verdenskjente popgruppen Aqua - som blant annet står bak hitlåten «Barbie Girl».

- Min mann Søren og jeg har etter snart 16 års ekteskap valgt å gå hver til vårt. Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre, uttalte Nystrøms manager Ole Fr. Jonsbråten den gang.

Nystrøm og Rasted giftet seg i hemmelighet i Las Vegas i mai 2001 og deretter i Danmark i august samme år. I løpet av ekteskapet fikk de barna India (18) og Billy (17).

AVSLØRING: Klipp fra TV2-programmet «Hver gang vi møtes»: Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om «Barbie»-perioden. Vis mer

- Alltid vært der

Etter samlivsbruddet, som nå er over seks år siden, har eksparet klart å bevare det gode vennskapet. Mandag fylte Nystrøm 50 år og i den anledning hyllet Rasted henne på Instagram.

I innlegget skriver han blant annet følgende:

«Gratulerer til verdens vakreste ekskone, mor til våre barn, venn og kollega med 50 år. Siden vi to møttes for første gang for snart 30 år siden, har du vært min livsledsager - og den absolutt største gaven jeg kunne ønsket meg i livet mitt».

I tillegg nevner Rasted alle de gode minnene de har fått opp gjennom årene innen musikk, reiser og opplevelser.

«Du har alltid vært der for meg, i gode og dårlige tider - og alltid satt målet høyere enn deg selv, og det skal jeg ydmykt prøve å betale tilbake. Du er fortsatt den smarteste, morsomste, villeste og mest omsorgsfulle personen jeg kjenner - og fortsatt vakker på innsiden og utsiden».

GODE VENNER: Søren Rasted og Lene Nystrøm har bevart et godt vennskap etter skilsmissen. Foto: Ole Bjørk/All Over Press Denmark
GODE VENNER: Søren Rasted og Lene Nystrøm har bevart et godt vennskap etter skilsmissen. Foto: Ole Bjørk/All Over Press Denmark Vis mer

Nystrøm har selvsagt fått med seg hyllesten på bursdagen, og legger ikke skjul på at hun setter stor pris på eksmannens varme ord.

«Tusen takk for så mange vakre følelser. Du har alltid skrevet det inn i sanger hvilket jeg elsker. Men såååå deilig å høre det høyt, også den dag i dag», er blant det hun skriver i kommentarfeltet.

Hun legger til at hun er svært takknemlig for Rasted og forteller at han har gitt henne mye i tiden de har vært sammen.

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

- Ekte kjærlighet

Innlegget til Rasted har 14 000 likerklikk og har fått 320 kommentarer fra følgerne. I kommentarfeltet har flere bitt seg merke i den gode relasjonen eksparet har.

«Dette er den fineste teksten jeg noensinne har sett noen skrive til ekskona si», skriver en overrasket bruker.

ANGRER: Det er spesielt én ting Cristian Brennhovd kunne vært foruten i sin tv-karriere. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

«Dere er et godt eksempel på ekte kjærlighet, respekt og vennskap for alle oss fans over hele verden. Vi vil alltid elske dere betingelsesløst», følger en annen opp.

Andre brukere gratulerer også Nystrøm, og skriver at alle barn fortjener at deres foreldre omtaler hverandre på samme måte.

Noen har også et ørlite håp om at de en dag finner tilbake til hverandre.

«Jeg har den dypeste respekt for vennskapet deres. Men så er det frustrerende at dere ikke er et par lenger. Den kjærligheten. Jeg forstår det ikke», skriver en annen.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer