Julia Roberts:

Verdens vakreste kvinne advarer mot skjønnhetspresset

Julia Roberts er kåret til verdens vakreste, for femte gang. Selv er hun redd for å påvirke barna.

PRESTISJEKÅRING: People Magazine har kåret Julia Roberts til verdens vakreste kvinne for femte gang. I et nytt intervju forteller hun hvordan hun snakker med barna om skjønnhet og presset. Foto: REUTERS/Phil McCarten, NTB scanpix
PRESTISJEKÅRING: People Magazine har kåret Julia Roberts til verdens vakreste kvinne for femte gang. I et nytt intervju forteller hun hvordan hun snakker med barna om skjønnhet og presset. Foto: REUTERS/Phil McCarten, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den internasjonale filmstjernen Julia Roberts (49) er for mange synonymt med skjønnhet og velvære. Hun har nå, for femte gang, blitt kåret til verdens vakreste kvinne av det anerkjente magasinet People.

Hennes mørkeblonde lokker og karakteristiske smil har gjennom flere tiår fanget tusenvis av filmentusiaster, kanskje spesielt gjennom roller i «Pretty Woman», «Erin Brockovich» og «Nothing Hill». 49-åringens privatliv har også fått mye oppmerksomhet gjennom karrièren, kanskje spesielt forholdet med Daniel Moder (49).

IKONISK: Richard Gere og Julia Roberts i  «Pretty Woman» i 1990. Foto: NTB scanpix
IKONISK: Richard Gere og Julia Roberts i  «Pretty Woman» i 1990. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun er likevel ettertraktet, opptatt eller ei. Det er kanskje derfor hun fortsetter å toppe Peoples kåring.

- Smil om munnen

I et intervju med magasinet, i forbindelse med kåringen, røper stjernen hvordan hun snakker med barna om skjønnhet - og går spesielt inn på hvordan hun ikke vil at de skal kjenne på presset.

- Det er et interessant veiskille egentlig, fordi man vil jo ikke ødelegge barna. Du vil ikke at de skal bli bevisst på noe som det er bedre at de ikke er klar over, forteller stjernen til magasinet.

Hun er klar på at den beste oppskriften på skjønnhet og menneskelig estetikk, er det naturlige.

- Så lenge alle bare lukter godt og har et smil om munnen, har vi et godt skjønnhetsregime, sier hun.

VAKKER: Julia Roberts er kåret til verdens vakreste kvinne - igjen. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Julia Roberts er kåret til verdens vakreste kvinne - igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Julia har sønnen Henry Daniel (9) og tvillingene Hazel og Phinneaus (12). Alle har hun med ektemannen Daniel Moder. I intervjuet, som kommer ut i sin helhet senere i uken, tar også for seg hvordan barna hennes tar etter henne.

- De har alle en veldig distinktiv humor. De har liksom forskjellig humor, men jeg synes at de alle er ganske morsomme, og jeg håper de fikk det fra meg fordi det er det jeg forteller til alle, sier hun.

Knuste ryktene

Julia Roberts og ektemannen har i flere år vært utsatt for stygge bruddrykter. Utenlandske medier har blant annet skrevet at den talentfulle skuespilleren er lei av å stille opp økonomisk for ektemannen gjennom 13 år.

- Ekteskapet går dårlig. En skilsmisse står på trappene, har en kilde fortalt kjendisnettstedet RadarOnline.

TRIVES SAMMEN; Etter årevis med bruddspekulasjoner, viser stjerneparet at det ikke er noen grunn til bekymring. Foto: NTB scanpix
TRIVES SAMMEN; Etter årevis med bruddspekulasjoner, viser stjerneparet at det ikke er noen grunn til bekymring. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den samme nettsiden skrev også at «Notting Hill»-skuespilleren ikke kommer overens med Dannys familie, noe som har skapt store problemer i ekteskapet deres.

I 2015 virket det derimot som paret har overvunnet problemene. Ifølge People hadde paret den siste tiden jobbet sammen med filmen «Secret in Their Eyes», der Roberts spilte hovedrollen. Ektemannen jobbet som kameramann.

- Det var fantastisk å jobbe sammen. Han er den beste jeg vet om i hele verden, så jeg elsker å tilbringe tid sammen med ham. Jeg elsker arbeidsmoralen hans! Synspunktene hans betyr mye for meg, sa den da 47 år gamle stjernen til nettsiden.

LES OGSÅ: Deler hemmeligheten bak sitt lange ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer