GIFTER SEG: Claudia (t.v.) får mye av æren for at verdens tykkeste mann har mistet 250 kilo. Nå forbereder paret seg til bryllupsfest. Foto: AP
GIFTER SEG: Claudia (t.v.) får mye av æren for at verdens tykkeste mann har mistet 250 kilo. Nå forbereder paret seg til bryllupsfest. Foto: APVis mer

Verdens tykkeste mann gifter seg

Men drømmen om å stå oppreist på sin egen bryllupsdag, må han dessverre se briste.

SEHER.NO: Verdens tykkeste mann, Manuel "Meme" Uribe (43) har funnet lykken. Nå skal han gifte seg med kjæresten Claudia Solis (38) - en enke og frisør som han traff første gang i 2004 og forlovet seg med i 2006.

Uribe har tidligere figurert i Guinness rekordbok som verdens tykkeste mann og veide på det meste 559 kilo. Nå har han imidlertid slanket seg 250 kilo ved hjelp av ernæringsfysiologer og Zone-dietten, og veier "bare" 309" kilo.

Forloveden Claudia får mye av æren for at Meme har gått så kraftig ned i vekt, og 26. oktober skal de gi hverandre sitt ja hos byfogden i hjembyen San Nicolas de los Garza i Monterey i Mexico.

- Det vil bli et storslagent bryllup, men med en lavkalori-bankett, sier Manuel ifølge The Telegraph, og avslører at han skal ta en liten bit av bryllupskaken - men bare for bildenes skyld. Hans nye diett tillater nemlig ikke kakespising.

Til tross for at han nå er slankere enn på lenge, har den ekstreme overvekten ført til en rekke problemer for Manuel. Han har vært lenket til sengen siden 2001 - og det vil han også være under hvetebrødsdagene.

Drømmen om å kunne stå oppreist på sin egen bryllupsdag, må han dessverre legge fra seg.
- Vi er forelsket, og i år er bursdagsønsket mitt at jeg skal være i stand til å stå når vi gifter oss. Vi er et par, vi har sex, og i Guds øyne er vi allerede gift, uttalte Manuel på sin bursdag 11. juni i år.

Nå er planen i stedet at han skal trilles gjennom byens gater i sengen sin før vielsen.

LES OGSÅ: Spill poker - vinn damer!

Har du tips om kjendiser? Tips oss på seher@seher.no