Verdens styggeste tatoveringer

Disse tabbene kommer til å følge kjendisene resten av livet.

MERKET FOR LIVET: Det er flust av eksempler på ukledelige tatoveringer i Hollywood. Nederst i saken finner du de aller verste!  Foto: All Over/FameFlynet/Instagram/Twitter
MERKET FOR LIVET: Det er flust av eksempler på ukledelige tatoveringer i Hollywood. Nederst i saken finner du de aller verste! Foto: All Over/FameFlynet/Instagram/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste årene har tatoveringer blitt mer og mer populært – også i Hollywood. Men selv om stjernene har råd til å gå til verdens beste tatovører, er det ikke alltid resultatet blir særlig pent.

Rapperen Lil Wayne (30) har dekorert store deler av ansiktet med det som ser ut som skriblerier, mens artisten Kesha (26) har tatovert «Suck it» på innsiden av underleppa!

- Ny tatovering! skrev hun da hun la ut bildet på Instagram.
 
Mens Keshas tatovering ikke er synlig med mindre hun drar ned leppa, velger andre stjerner å dekke store deler av kroppen med evigvarende blekk.

Avhengig av tatoveringer
«Fight For This Love»-sangeren Cheryl Cole (29) nekter å høre på vennenes advarsler. Hun planlegger å dekorere hele kroppen med blekk. Bare hennes siste rosetatovering fyller hele korsryggen.

– Tatoveringer er avhengighetsskapende, det er de virkelig. Vennene mine advarer meg om at jeg kommer til å angre, men for meg er det kunst, fortalte hun til magasinet InStyle for to år siden.

Blant britiske stjerner ser hjemmetatoveringer ut til å være populært. Den helseskadelige hobbyen som kan medføre farlige infeksjoner.

One Direction-stjernen Harry Styles (19) har flere profesjonelle tatoveringer, blant annet en stor sommerfugl han nylig fikk på brystet. Men dessverre har han også flere som er laget av venner med «gjør det selv»-tatoveringsutstyr.

- Jeg prøvde å forklare ham risikoen med hjemmetatoveringer, men virker ikke som han bryr seg, forteller tatovøren Kevin Paul (34), som har laget flere av popstjernens tatoveringer, til avisa The Sun.

Smertefull lanserbehandling
Lite gjennomtenkte motiver er en annen gjenganger. Da Kelly Osbourne (28) var ung og rebelsk tenåring tok hun flere tatoveringer som hun angrer bittert på i dag.

– De var en tabbe. Jeg vil fjerne keyboardet jeg har på underarmen – jeg kan jo ikke spille piano engang! Så fort jeg har tid vil jeg begynne med laserbehandlinger, skrev hun i spalten sin i magasinet Closer.


En annen som har angret bittert er «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria (38). Da hun var lykkelig nygift med basketballspilleren Tony Parker (30) tatoverte hun både bryllupsdatoen og drakttallet hans på kroppen. Så var han utro...

Siden har hun brukt titusenvis av kroner og fått timesvis med smertefull behandling for å fjerne tatoveringene. Nå er det bare arr igjen av den tidligere kjærlighetserklæringen.

LES OGSÅ: Miley cyrus - Fikk ny tatovering etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer