Verdens mest uheldige

- Av og til slutter fotball å være gøy.

A boy stands in the heavy rain during a Greek Super League soccer match between AEK Athens and Iraklis at the Olympic stadium of Athens, on Monday, Sept. 18, 2006. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) Foto: AP/Scanpix
A boy stands in the heavy rain during a Greek Super League soccer match between AEK Athens and Iraklis at the Olympic stadium of Athens, on Monday, Sept. 18, 2006. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hviler det en forbannelse over Wills Bar FC?

- Jeg vet ikke helt hva man kan kalle det. Man kan jo si at vi er ekstremt uheldige, forteller treneren for fotballaget Wills Bar FC fra England, Steve Baxter (20).

Det begynte med at laget skulle spille en hjemmekamp mot rivalene Dunnington. Ti minutter før kampen begynte, gikk det opp for Baxter at banen var dobbel-booket.

Dermed måtte begge lag kjøre fire mil til Dunningtons stadion for å spille.

- Vi gikk ut og spilte kampen til slutt, men vi ble slått 8-0, så var humøret var ikke helt på topp etterpå. Bedre skulle det ikke bli, sier Baxter. - Da vi kom tilbake til garderobene våre, var vi rundstjålet. Mobiler, sekker og lommebøker var forduftet. Vi reiste hjem med tårer i øynene.

Da laget dagen etter skulle spille en bortekamp fem mil unna, brøt fire av bilene til spillerne sammen da de skulle kjøre hjem igjen.

- Nå er det mange av oss som ikke orker mer. Vi har fått nok. Mange spillere har fortalt meg at de ikke kommer til å dukke opp på trening. Av og til slutter fotball å være gøy, avslutter Baxter i et intervju med Ananova.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer